2 403 wyników w czasie 328 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

200 tysięcy, które otworzyły drzwi (początek wątku)

- Janina Goss. W oświadczeniu majątkowym za 2013 rok Jarosław Kaczyński wykazał zobowiązanie, pożyczkę na kwotę 200 tysięcy złotych, zaciągniętą u wieloletniej znajomej i bliskiej współpracowniczki Janiny Goss, często określanej jako „szara eminencja” środowiska PiS. Wszystko w tym przypadku jest

Re: To nie jest bajka czyli coś o jajkach

roku. Nie jest również jasne, jakie konsekwencje dla całej branży będzie miał zakaz uboju cieląt w Nadrenii Północnej-Westfalii. Na świecie tylko trzy koncerny dominują w hodowli drobiu. Liderem rynku, z prawie 50-procentowym udziałem, jest niemiecka Grupa Erich Wesjohann, powiązana z Wiesenhof

Re: To nie jest bajka czyli coś o jajkach

Wszystkie produkty SZ Login Mój SZ SZ Plus Środkowy Wschód USA Ukraina polityka Biznes Opinia panorama sport Monachium kultura głoska bezdźwięczna Bawaria Raport Firma styl Wiedzieć Zdrowie Wycieczka samochód więcej Dom panorama Hodowla kurczaków Nadrenia Północna-Westfalia zakazuje zabijania

Re: Nawrocki o darowaniu przestępcom win

sverir napisał: > "Ponoć w 2013 roku miał 40 mln majątku. Ubyło 39 mln" > > To nie Tusk, tylko Kaczyński. I wszystko rzekomo wydał na leczenie chorego czło > nka rodziny. To co się stało z wynagrodzeniem Herr Donalda? Polityk od czasu III RP. 3 kadencje funkcji premiera

Re: Leki Cenckiewicza

nerwowych, przeciążenia pracą wiele razy korzystałem z porady psychiatry, chodziłem na terapie i brałem leki. Przyznałem się też publicznie do problemów z nadużywaniem alkoholu (nie piję od 2013 r.) Problemy psychiczne i zażywanie leków nie powinny być niczym wstydliwym i dyskredytującym. Niestety, jak

Re: W Chorzowie jest Stadion Narodowy

Federacji Rosyjskiej naszej prośby, o rozważenie możliwości niekierowania tych rakiet w kierunku Śląska..." "..."...Chociaż Polska z Niemcami zawarła układ o granicy polsko-niemieckiej w 1990 r., to jednak zrobiono to bez konsultacji z mieszkańcami terenów będących w tymczasowym zarządzie polskim

Re: Autor - pracownik FSB

organów spraw wewnętrznych, było znacznie więcej, niż się powszechnie uważa. Do baz danych automatycznie trafiali bowiem wszyscy, którzy napisali listy do opozycjonistów. Po represjach wobec uczestników masowych protestów w Rosji w latach 2011-2013 i po "referendum" na Krymie, widząc pogorszenie relacji

Re: 🐯Wszystko o zwierzętach🐯

Gus (1985 – 27 sierpnia 2013) był niedźwiedziem polarnym ważącym 700 funtów (320 kg) i ikoną zoo w Central Parku w Nowym Jorku . Jego wystawę odwiedziło ponad 20 milionów ludzi w ciągu jego życia. Zwrócił na siebie uwagę opinii publicznej w latach 90., kiedy zaczął obsesyjnie pływać w swoim

Re: Niedźwiedziom w górach lepiej nie wchodzić w

Gus (1985 – 27 sierpnia 2013) był niedźwiedziem polarnym ważącym 700 funtów (320 kg) i ikoną zoo w Central Parku w Nowym Jorku . Jego wystawę odwiedziło ponad 20 milionów ludzi w ciągu jego życia. Zwrócił na siebie uwagę opinii publicznej w latach 90., kiedy zaczął obsesyjnie pływać w swoim

statystyka z archiwum tego forum

) • 2014 (16407) • 2013 (21529) • 2012 (25676) • 2011 (37749) • 2010 (43017) • 2009 (34064) • 2008 (33997) • 2007 (34041) • 2006 (30376) • 2005 (55223) • 2004 (1853) • 2003 (455) • 2002 (196) • 2001 (107) -- Tusk gdy został zapytany o opinię o Putinie odpowiedział kiedyś- cytat

Re: Tymczasem w katolickie Polsce z wartościami W

Jaki sąd – widząc tego pacjenta uznał, że z prawdopodobieństwem graniczącym z pewnością popełni po wyjściu na wolność najokrutniejszą zbrodnię? Jacy specjaliści dali taką opinię? I czy sąd w ogóle go widział? A specjaliści? Czy sąd wiedział, że ten człowiek po odbyciu kary był na wolności. Zajmował

1 2 3 4 5 6