27 lipca 2013 11:00 – 15:00 Studio Bambini Piaseczno ul.Fabryczna 32 lok.1 Zapraszamy na spotkanie w środku lata. 4 godziny teorii i praktyki. Lipcowe zajęcia to: 1. Poród - próba generalna. Opowiemy o możliwych scenariuszach szczegółowo. 2. Karmię piersiami - wszystko o laktacji. 3
Jeśli się nie pojawi to tak, ale myślę, że do wieczora pojawi się @. Feniks, Ty to potrafisz podnieść na duchu :P Dla mnie najfajniejsze miesiące na poród to maj i czerwiec. Rodziłam w lipcu-masakra. Ledwo żylam w tamte upały. -- http://lilypie.com https://lb4f.lilypie.com/vqZUp2.png
No ja mam prawie 30 lat ;p też wiem ze już czas na pierwsze dziecko żeby zdążyć z drugim i jeszcze poszaleć w życiu ;) co do wakacji to też u nas jest jeden plus tego, ze teraz się nie udało. Co roku w połowie lipca wyjeżdżamy w to samo miejsce a jakby teraz się udało to termin porodu byłby
U mnie tez nic, ckyl byl bez monitoringu i clo . jutro powinna przyjsc miesczka i dzis zrobilam test i jest negatywny. Zabukowalam wakacje na koniec czerwca i poczatek lipca , ktore wiaza sie z prawie 5 godzinnym lotem i w kolejnym miesiacu nie bede sie starac, aby nie byc za blisko terminu
Witam! Kobietki mam do Was pytanie: jestem w pierwszej ciąży, ostatnią miesiączkę miałam 27 września 2013 r., według ostatniego usg robionego 21 marca 2014 r. byłam wtedy w 22 tygodniu ciąży (i kilka dni)! Mój ginekolog wyliczył mi poród na koniec lipca...a ja mam pewne wątpliwości, bo jeśli dziś
Witam Potwierdzam że na Parkitce jest ok. Rodziłam teraz na początku lipca. Pojechałam na zwykły poród a skończyło się cesarką. Nie "wołałam" mojego lekarza, nikomu żadnej kasy nie dawałam, po prostu zaufałam personelowi i naprawdę czułam się zaopiekowana. Tak jak wspomniałam u mnie wyszły
synek 6 lat..naturalny cud, 2011walka o drugie szczescie,inseminacje,laparoskopia,niskie AMH 08 2013 ICSI :-( 09 2013 naturalny cud..6 tydzien :'( 12 2013 crio :-( 04 2014 ICSI :-( 01 lipiec 2014 crio z moja jedyna kruszynka..
Serio serio. URZĄD STATYSTYCZNY W WARSZAWIE INFORMACJA PRASOWA, 7 sierpnia 2014 r. Najwięcej dzieci rodzi się latem W ubiegłym roku najwięcej dzieci przyszło na świat latem. Aż 97% urodzeń to urodzenia pojedyncze, urodzenia bliźniąt lub trojaczków są rzadkością. W 2013 r. na Mazowszu w ciągu
Hej dziewczyny, niezła ekipa rusza z stymulacja i super, czekamy na pozytywne wyniki :) Gatewa gratulacje ja po porodzie tez sie wezmę za siebie bo jak na ta chwile +15, co pojadę do Szczecina na zjazd to grubsza jestem, szczęście, że za 3 tygodnie mam ostatni no i w lipcu obrona :) oraz poród
wszystkie, nawet te, których nie wymieniłam ;) i nie poddawajcie. -- Gabryska-fiśka 26.12.2007 i 2 Aniołki (9tc wrzesień 2011) 3,5 roku starań, endometrioza, LUF, masywne zrosty. Lipiec 2013 IVF - nieudane, 1 zarodek, który się nie przyjął. Sylwestrowy CUD. Zostań z nami! https
witam ja rodziłam na traugutta . Nie moge się skarżyć można iść rodzić śmiało. 22 lipca 2013 r.urodziłam blizniaczki ,opieka personelu nad dziećmi chodzi głównie o pediatrów super ,troskliwe drugie mamy mają podejście do naszych dzieci .opieka nad mamą także superowa . dzieci mają w tym szpitalu
byłoby badanie krwi. I tak 100% pewność to po porodzie. Ale zrobiłam, bo jak mają w komplecie to w sumie nie miałam wyjścia. -- Gabryska-fiśka 26.12.2007 i 2 Aniołki (9tc wrzesień 2011) 3,5 roku starań, endometrioza, LUF, masywne zrosty. Lipiec 2013 IVF - nieudane, 1 zarodek, który się nie przyjął