16 wyników w czasie 85 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

przedszkole nr 138 ul.Karwińska warszawa (początek wątku)

czy moglibyście podzielić się ze mną informacjami na temat tego przedszkola

Re: przedszkola na drodze Konstancin Warszawa

Serdecznie polecam Przedszkole Świat DZiecka przy ŚCiennej 148 w Bielawie, jest swietna lokalizacja dla wszystkich jadacych w strone warzawy z konstancina, piaseczna. Budynek jest zaprojektowany i wybudowany na potrzeby przedszkola, daltego jest bardzo nowoczenie i przestronnie. Dzieci nie gniezdzą

Warszawa, ul. Karwińska (mokotów) ???? (początek wątku)

Witam, szukam przedszkola dla mojego synka i opinii na temat przedszkola nr 138 przy ul. Karwińskiej 17. Z góry dziękuję za pomoc. Ania

dochody a państwowe przedszkole (początek wątku)

Witam Przy jakich dochodach max na os. brutto-netto dziecko ma szanse dostać się do państwowego przedszkola i czy oboje rodzice muszą mieć umowę na cały etat. Może byłyście w podobnych sytuacjach proszę piszcie z góry dziękuje dodam że chodzi mi o Warszawę

Śródmieście: przedszkola do likwidacji

Argumenty za zamknięciem przedszkoli są nielogiczne. Jak sama autorka wskazuje przedszkola są zapełnione. W Sródmieściu jest 3321 miejsc, zas wolnych jest 138. Pytanie czy to duzo czy malo? Odpowiedz brzmi: jest to bardzo malo. Szczególnie przy zblizajacym sie wyżu demograficznym. W

Re: Wynajmę mieszkanie, Warszawa Grochów, 2 pok,

Dom w pięknej, podwarszawskiej miejscowości turystycznej, położony wśród domków jednorodzinnych i letniskowych. Główne atuty nieruchomości: bliskość terenów zielonych, bliskość obiektów rekreacyjnych , blisko jeziora. Nieruchomość złożona z: pokój 13,8 m.kw, pokój 12,6 m.kw, pokój 11,9 m

Problem dla matki chrześcijanki (początek wątku)

Tytuł przewrotny bo tak naprawdę to problem dla matki w ogóle.........Przedszkole a raczej co zrobić by dziecko sie do niego dostało.Mieszkamy w Warszawie a tu wiadomo jak jest z przedszkolami, brak miejsc.........Pokusa by podać dane nieprawdziwe żeby dziecko sie dostało; 1 pomysły - załatwić na

Re: drogie mamy...

, kto to musi płacić, więc teraz są już wyćwiczeni :) Ze strony jednego z warszawskich przedszkoli: " Opłaty stałej nie pobiera się za pobyt w przedszkolu publicznym wychowanków domu dziecka oraz dzieci umieszczonych w rodzinach zastępczych zamieszkujących na terenie m.st. Warszawy oraz za pobyt

Nie wiem jak to ktoś policzył ...

w Warszawie zakładając 8h w przedszkolu to jest płatne 3x3,51x20=210,60zł ale 8h to pracuję ja moje dziecko musi być w przedszkolu więc dłużej tylko że Randni nie uwzględnili opłaty za pół godziny więc muszę zapłacić za 10h razem będzie 210,60+2x1,8x20=282,60zł do tej pory było 138zł zatem

do kasi0802

: >ja mieszkam w warszawie, a ty? za 110 zł przedszkole? nie wierzę Ja mieszkam w małej miejscowości 10 km.od Częstochowy I u nas w Cz-wie ceny są podobne -koleżanka płaci jakieś 140-150 zł. Nie zazdroszczę mieszkania w stolicy :))) Aha-od pażdziernika podnieśli nam stawkę żywieniową z 4.50 na