, JTT - przykład gdy polskie firmy zostały zniszczone przez polskich urzędników i polityków bo śmiały skorzystać z przywilejów stworzonych dla koncernów zagranicznych reprywatyzacja w szczególności pisana pod KrK likwidacja żłobków przedszkoli i szkół euro 2012 np. Wrocław most przez odrę o mały
Wrocław jest super atrakcyjny dla: turystów, studentów i singli na dorobku. Oferta knajpiano-rozrywkowa faktyczbie jest na europejskim poziomie. I tyle. Co do "infrastruktury na europejskim poziomie"... Próbowałaś przejechać się komunikacją miejską w godzinach szczytu, dojeżdżając z któregoś z
Tereniu, gorąco pozdrawiamy z Wrocławia:) terenia3000 napisała: > Witam, > moja córka kończy właśnie po raz drugi "zerówkę" znajdującą się przy przedszkol > u masowym w naszej miejscowości. Do samego przedszkola uczęszczała od 2,5 roku > życia. > -- Ania, mama
Od lat słyszymy, że ogromne pieniądze wydawane na stadion, klub, spółkę Euro 2012, amerykańską spółkę obsługującą stadion, fontanny, sylwestry i pokazy sztucznych ogni w rynku itd. mają wpłynąć na wizerunek miasta na świecie, ściągnąć zagranicznych inwestorów i wpłynąć na bogactwo i rozwój miasta
marteczka24_2008 ja byłam ze swoją córeczką w 2012 roku w Dukacie i jestem mega zadowolona! Ośrodek na poziomie (o niebo lepszy od Cegielskiego-nieporównywalnie lepszy!!!), pokoje po remoncie, jedzenia dużo i bardzo dobre, blisko do morza, cisza, spokój. Dużo zabiegów bo aż 6, do tego do dyspozycji
Witaj, ja również jestem z Wrocławia. Mój synek uczęszcza do przedszkola niepublicznego. Chodzić do przedszkola zaczął w lutym tego roku, czyli od miesiąca w którym skończył 3 lata. Mój synek miał od samego początku realizowane w przedszkolu wszystkie zalecenia z orzeczenia i wysokość czesnego
brzmi ciekawie. niestety w pierwszy weekend sierpnia wyjezdzam z wrocka na dluzej wiec sie nie zalapie. czy oferta dotyczy tylko mam wczesniakow idacych do przedszkola, mam wczesniakow czy ogolnie mam i przyszlych mam? a jakby to wygladalo przez skypa? rowniez mozliwa jest sesja "promocyjna
opłacenie przedszkola publicznego. Po tym, jak zwiększyły się opłaty, około 10% dzieci korzysta z przedszkoli publicznych tylko w wymiarze do 5 godzin (które są bezpłatne). Idea aktywnej polityki opiekuńczej pojawiła się w głowach radnych PO chyba stosunkowo niedawno, skoro jeszcze w 2012 roku likwidowali
opiekuńczej pojawiła się w głowach radnych PO chyba stosunkowo niedawno, skoro jeszcze w 2012 roku likwidowali jedno z niewielu przedszkoli działających w centrum miasta. Niestety wątpliwości powinny budzić instrumenty wdrażania tej polityki. Miejsc w przedszkolach ma być bowiem więcej dzięki budowie
opłacenie przedszkola publicznego. Po tym, jak zwiększyły się opłaty, około 10% dzieci korzysta z przedszkoli publicznych tylko w wymiarze do 5 godzin (które są bezpłatne). Idea aktywnej polityki opiekuńczej pojawiła się w głowach radnych PO chyba stosunkowo niedawno, skoro jeszcze w 2012 roku likwidowali