24 wyników w czasie 90 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Szkoła podst. nr.306 na Połczyńskiej (początek wątku)

Witam, kto ją jeszcze pamięta? Ja chodziłam w tych sławetnych czasach, gdy zawalił się sufit nad korytarzem pełniącym dzielnie rolę sali gimnastycznej... 30-tka

Re: Szkoła podst. nr.306 na Połczyńskiej

Ja chodziłem tam przez 3 pierwsze klasy, potem przeniosłem się do 336. Obecnie 306 została przeniesiona do budynku przy ulicy Tkaczy i bardzo dobrze bo ten przy połczyńskiej na szkołę nie nadawał się, zresztą poszukaj na tym podforum, kiedyś już o tym była rozmowa. Wtedy gdy zawalił się

Szkoła Podst.nr 306 na Tkaczy - opinie (początek wątku)

Będę wdzieczna za wszelkie informacje na temat szkoły. Poziom nauczania, organizacja dnia(zajęcia dodatkowe)i najważniejsze - nauczyciele w klasach 1-3?

Re: Szkoła Podstawowa nr 83

A ja nie kończyłem 83 :) Ale wiem na 100%, że teraz jest 306. Tylko nie wiem czemu. Mogę się tylko domyślać, że z jakichś powodów została połączona z 306, która była (jest) przy Połczyńskiej.

Re: Szkoła Podstawowa nr 83

chodzilem kiedys do 306 a sala gimnastyczna byla....na korytarzu

szkoła podst.nr 301 i 306 w Warszawie - opinie (początek wątku)

Witam poszukuję opinii na temat 2 szkół podst.nr 301 (ul. Brygadzistów) i 306 (ul. Tkaczy) w Warszawie. Będę wdzięczna za wszelkie informacje i opinie dotyczące kadry nauczycielskiej, podejścia do uczniów, itp. Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Re: szkoła podst.nr 301 i 306 w Warszawie - opini

Ja też jestem zainteresowana opiniami nt. tych szkół, zadałam to pytanie ponad pół roku temu i nikt nie odpowiedział. Może teraz się uda?

Szkoła Podstawowa nr 306 w Warszawie- czy ktoś zna (początek wątku)

Proszę o wszystkie opinie na temat tej Szkoły Z góry dziękuję Karolina

szkoła podstawowa (początek wątku)

Witam, Czy zastanawialiście się już nad szkołą dla swoich pociech...? Podobno Sz.P. nr 306 na ul. Tkaczy jest najlepsza w tym rejonie. Ja muszę wybrać szkołę dla mojego zucha, bo nie będę dowozić go codziennie na Ochotę.... czy coś wiecie coś na ten temat? Którą polecilibyście

Re: szkoła nr 306 na Jelonkach- jakie opinie?

katalog.pageindex.info/detale-6podkat-36.html ma najwyższą średnią ze szkół podst. w okolicy

Re: szkoła nr 306 na Jelonkach- jakie opinie?

Ostatnio (z tego roku) wpadała mi gazeta na temat rankingu szkół podstawowych w Wawce w rozbiciu na dzielnice. Szkoła 306 jest na drugim miejscu pod względem wyników z testu klas VI. I jest kameralna jak na szkołę państwową (513 uczniów

Re: Szkola podstawowa w Opolu - ktora dobra

1 Niepubliczna Szkoła Podstawowa "Nasza Szkoła" w Opo lu 35,6 38,0% 38,5% 24,9% 24,9% 18 9 9 9 9 9 2 Szkoła Podstawowa w Zespole Szkół TAK Towarzystwa A lternatywnego Kształcenia w Opolu 33,3 29,1% 29,6% 16,8% 16,8% 19 9 9 9 9 3 Publiczna Szkoła Podstawowa nr 20 w Opolu 30,6 18,6% 19,1% 7

Re: Zablokować ten pomysł!

średnia 31 Szkoła Podstawowa nr 91 ul. Sempołowskiej średnia 30,8 Szkoła Podstawowa nr 3 ul. Bobrza średnia 30,6 Szkoła Podstawowa nr 118 bulwar Ikara średnia 30,6 Szkoły prywatne (średnia 32,38): Polsko-Niemiecka średnia 36,7 Primus średnia 34,8 Optimum średnia 34,4 Atut średnia 33,7 Lauder

Re: Dobra prywatna podstawówka dla pierwszaka????

Polecam wpaniałą, cudowną, malutką szkołę podstawową nr306. Jest to szkoła państwowa ale jest wszystko co w prywatnych albo jeszcze więcej. Małe klasy, mądrzy nauczyciele, ale takiej świetlicy nie ma w całej Warszawie

1 2 3