15 wyników w czasie 306 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Fora:

Re: położna w żarach

- wprawdzie sam nigdy nie miałem z nim jako pacjent dotycznienia (i raczej nie będę miał z przyczyn obiektywnych) - ale np. taki Pan Dyrektor 105 Szpitala Wojskowego którego to osobiście znam z gazet ;-) wybrał wraz z małżonką ten szpital, a przecież napewno mógł wybrać inny. -- Pesymista widzi

Re: położna w żarach

Tyle zdań, co rodzących kobiet. Ja zaś słyszałam tylko złe opinie o szpitalu w Żaganiu. Ciekawa jestem, jak to jest naprawdę. Rodziłam ponad dwadzieścia lat temu w 105 i nie mogę powiedzieć, żeby było źle. Co prawda mówiono mi wcześniej, że trzeba dać w łapę, kupić kawę, bombonierkę itd

Re: Cieślak Prezesem Szpitala?

croolick napisał: > Oczywiście! Czyli pomimo cytatu, który przytoczyłem, nadal będziesz twierdził, że dyrektor 105 nie chce słyszeć o połączeniu z NZOZ na Wyspie? Śmieszne trochę, bo przecież właśnie o tym mówił. > Dlaczego mówi o niemożności połączenia zanim 105 przejmie

Re: Cieślak Prezesem Szpitala?

croolick napisał: > To czemu dyrektor 105 nie chce słyszeć o połączeniu z NZOZ na > Wyspie? Kiedy dyrektor 105 powiedział, że nie chce słyszeć o połączeniu z Wyspą? Zacytuj proszę dyrektora Gaika, bo ja nie spotkałem się z takim stwierdzeniem. > Ich płace nie zależą od

Wróblewski zostaje?

Szalom! Co w NFZ robi jeszcze Wróblewski? Były Przewodniczący Klubu radnych SLD w Sejmiku woj.Lubuskiego. Bliski współpracownik min.Brachmańskiego. Były dyrektor 105 szpitala w żarach i polikliniki mswia w ziel.górze. Kolega szcząchora i aldemedu. Lubiany przez wszystkich we wszystkich w

Re: Zabawki do PO-darowania.

) "zbędną" klubową karet > kę która 4 lata stała garażu. Celnie? A to nie było przypadkiem tak, że karetka została pożyczona szpitalowi 105 właśnie po to, żeby poza sezonem nie stała bezczynnie w garażu? -- ŻARY FOTO

Re: Wieża.

croolick napisał: > Mieszkańcy rynku chcąc nie chcąc i tak mieszkają w strefie sporego > pola elektromagnetycznego. No to spokojnie można im jeszcze dowalić. > Stacje bazowe są niedaleko np. na kominie przy 105. szpitalu Kilkanaście metrów a kilkaset metrów to jednak

Re: Jarosław Kaczyński- uczciwy najlepszy dla Pol

takie fajne, to idź z dzieckiem do państwowego 105. > I dalej będziecie mówić, ze szpitale moga byc prywatne, ale > leczenie będzie za darmo. Juz teraz nie jest za darmo, a będzie > jeszcze gorzej. Może to będzie dla Ciebie szokiem, ale leczenie nigdy nie było za darmo. Lekarstwa

Moje tanie ulepszenia autobusowe:-)

- Stabłowicka - ... - Legnicka - Zachodnia - Rybacka - Legnicka - Pl. Jana Pawła II - Podwale - Pl. Orląt Lwowskich - DWORZEC ŚWIEBODZKI - 105 - bez zmian - 107 - AUCHAN/KLECINA STACJA - Czekoladowa/Kobierzycka - Wałbrzyska - ... - Robotnicza - Pl. Orląt Lwowskich - Podwale (-> Świdnicka)(<- Komuny