239 wyników w czasie 97 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

9 wrześniua 2013, CWP wrześniowe (początek wątku)

Dzień dobry w poniedziałek :) Czas otworzyć nowe CeWuPe . Nie ma innych do otwarcia; widocznie jeszcze śpią. Otwieram więc :) -- hardy.bloog.pl/ Hardy

12wrześniua 2013, CWP wrześniowe

Dzień dobry, chociaż deszczowy :) Na poprawienie nastroju: W restauracji: -Kelner, czy macie w menu dziką kaczkę? -Nie, ale dla pana możemy rozwścieczyć domową. ;) -- hardy.bloog.pl/ Hardy

Re: mamy z terminem na marzec 2013

Cześć dziewczyny, forum, które podała wrześniowa_panna działa, tylko że jest dla wybranych, zamknięte i według mnie z dziwnymi zasadami ... ja nie skorzystałam. Poczytam sobie tutaj, czasami coś napiszę... z powodu objawów ciążowych nie mam głowy, żeby pamiętać o fakcie, że jeśli nie będę

Re: Wrześniowe Szarotkowo 8.09.2013 r. godz. 16.0

O i ja zdążę, bo wracam w sobotę wieczorem, nie wiem jak będzie z ciastem, bo mogę nie dać rady upiec, ale ja będę! Już się nie mogę doczekać, bo w sierpniu nie byłam, wakacje w tym roku nadspodziewanie długie miałam.

Re: Wrześniowe Szarotkowo 8.09.2013 r. godz. 16.0

Dzięuję za zaproszenie ... Nie wyobrażam sobie, co by mnie miało nie być -- kalina kaliningrad.blox.pl/html

Re: Wrzesień 2013

powie. Jest już forum wrześniowych mam 2013? -- synek Krzyś (ur. 13.04.2010 r.)

Re: Wrześniowe testowanie:)

.09 > >> silvanana.....................5cs..............18.09 Najpierw uaktualniłam liste przepraszam jak coś schrzaniłam:) a teraz mam pytanie: dzisiaj zmierzyłam sobie temperature i mam 37,8C a 10 wrzesnia spodziewam się miesiączki. Do tego po zbadałam sobie szyjkę i jest na wysokości ok 6-7 cm jest spuchnieta

Re: Wrześniowe testowanie:)

Dziś rano mierzę - 36,5. Oczywiście nic mi to nie mówi, idę jeszcze spać. Śni mi się, że robię test. Budzę się, robię test i... jedna kreska. Pięć minut wypatruję drugiej, może niedowidzę? Bo mam wszystkie objawy - mdłości, powiększone, bolące piersi, śluz taki inny, no i 40dc! (mam nieregularne

Re: sierpniowo/wrześniowe in vitro 2014

werjed masz DOPIERO 32 lata. -- 6 lat starań,11.2011 laparoskopia: endometrioza, zrosty; 03.2012 krótki protokół, ICSI, 6B 8B :-( 06.2012 crio:-( 04.2013 laparoskopia: usunięcie guza z zatoki Douglasa 06.2013 crio:-( 01.2014 długi protokół 6B 6B :-( 07.2014 krótki protokół ?

Re: sierpniowo/wrześniowe in vitro 2014

Witaj, plinko. Też mam dużo śluzu, chociaż ja już dziś stymulację skończyłam. Leczę się w Bocianie. Ja też zaczęłam w lipcu, ale punkcja 1 sierpnia:-) Pozdrawiam -- 6 lat starań,11.2011 laparoskopia: endometrioza, zrosty; 03.2012 krótki protokół, ICSI, 6B 8B :-( 06.2012 crio:-( 04.2013

Wrzesień 2013 (początek wątku)

Są jakieś wrześniowe panny młode na tym forum? Ja jestem :) Jestem z Gdyni ślub mamy w drugiej połowie września i w zasadzie większość rzeczy załatwionych. Do całej imprezy podchodzimy na luzie - ma być kolorowo, wesoło i po naszemu. Napiszę może co mamy załatwione: -termin w kościele w

WRZESIEŃ 2013 (testowanie) (początek wątku)

pozwoliłam już sobie założyć wątek wrześniowy bo to wrzesień 5 lat temu był moim szczęśliwym miesiącem i mam teraz cudowną ponad 4 letnią córeczkę. Mija już ponad 1,5 roku naszych starań. Czas pokory i nadziei.... Życzę wszystkim testującym szczęścia i powodzenia :) maesstra............2x cs

Re: WRZESIEŃ 2013 (testowanie)

ja się na wrzesień nie wpisywałam, bo w okolicach ovu mąż pracował całymi dniami i nie miałam serca go maltretować. No i dzisiaj przyszła @. Mam za to wielkie nadzieje na październik, bo wychodzi mi testowanie w dniu urodzin mojego M. Byłoby pięknie. Trzymam kciuki za resztę wrześniowych

Re: Wrześniowe dzień dobry :)))

https://www.bavaria-dream.pl/uploads/pics/Oktoberfest_2013.jpg Witam. Już jesteśmy spakowani, bo od jutra mamy rezerwację w hotelu. Wyjeżdżamy późnym wieczorem do Monachium na dożynki piwne Oktoberfest. Napewno będzie wesoło, bo teściowie syna i nasi nowopoznani Holendrzy też będą z nami

Re: LISTOPAD 2013 (testowanie)

serek na wrześniowym forum blue_orchidea napisała: ..."kochana jak wchodzisz na ovu, pod wykresem masz: udostępnij wykres. Klikasz na MINIATURA i kopiujesz ten link. Potem tutaj na gazecie ustawiasz sobie sygnaturę, czyli kopiujesz ten link..." mam nadzieję, że pomogłam -- https

Re: LISTOPAD 2013 (testowanie)

A skoro juz tak zrzedze, i a propos tego "zaawansowania" o którym Moreneta napisala- moja siora dała mi ostatnio radę - żeby po barabara położyć się koniecznie... na brzuch ;-) w tym mcu spróbuje, bo tego jeszcze nie praktykowalam. We wrześniowym forum były nogi w górze i gimnastyki ;-) ale o

1 2 3 4 5 6