1978

(5 wyników)
  • Tego nie pamiętam, choć muszę się przyznać , że Polityke wówczas czytywałem . A dlaczego pytam ?? Po prostu nie widzę jej ( nie rozpoznaję ) na zdjęciu zespołu z tego roku zamieszczonego w dzisiejszej Rzepie .... www.rzeczpospolita.pl/teksty/plus_minus_070303/plus_minus_a_10-1.F.jpg
  • dotychczas poznanych mi faktow twierdze i bede twierdzil(chyba ze walesa pokaze swoja teczke i zacznie mowic konkretami a nie mitami) ze nie ma czystego sumienia. zada od innych lustrzanych charakterow, przejrzystosci w teczkach itp ale jak przychodzi do rozmowy konkretnej to co?wyglada tak jak ta wyzej - belkot, zero konkretow, a jak sie watle czuje w temacie to atakuje... zenujace dla mnie lechu bedzie zawsze NEGATYWNYM BOHATEREM, bo niestety charakter on ma MALY, moze doras...
  • Co prawda nie moje : rzady konserwatywne beda tylko na krotko u steru wladzy , przyczyna bedzie populizm , nacjonalizm , napychanie kieszeni pieniedzmi podatnika , totalna kontrola i propaganda . ( Bracia Kaczynscy robia "niedzwiedzia" przysluge Polsce .) Rzady neoliberalow beda drogowskazem i przykladem dla wielu nacji Europy. Homoseksualizm bedzie akceptowany na rowni z heteroseksualizmem . Bandy homoseksualistow beda napadac i gwalcic malych chlopcow ( nie dawno np...
  • księdza Juliusza Paezta w 1978 roku zarejestrowano jako kontakt informacyjny "Fermo". Wcześniej kontaktował się on z SB pod pseudonimem "A". Duchowny nie zgadzał się na sformalizowanie współpracy – nie podpisywał żadnych deklaracji. Informacje uzyskane od niego oceniano bardzo wysoko. Z zachowanego w IPN raportu wywiadowczego z 1978 wynika, że aż 88 procent doniesień uznano za wartościowe. O wadze przekazywanych informacji świadczy fakt, że połowę z nich przekazano rządowi P...
  • NOP-roszę! ;-))) Toż to publicysta ,,Szczerbca''! Coś sporo tych ,,młodzieńczych błędów'' jak na jednego młodzieńca... ;-))) A tak swoją drogą: Gdyby Król Zygmunt Stary widział do czego będzie Miecz ,,Szsczerbiec'' używany. Pewnikiem by go w lemiesz zmienił Nasz Władca Kochany! ;-))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się