1978

(4 wyniki)
  • Witam:-) Widzę, że pomagasz ludziom na Forum chętnie i chyba uczciwie. Wreszcie jest to prawdziwe forum wróżbiarskie:-) Przy okazji mam pytanie - może Ty mi pomożesz i dasz odrobiny wiary w siebie, bo tego mi ogromnie w życiu brakuje?? Urodziłam się 3 grudnia 1978 o godzinie 7.10, w tym roku skończyłam studia. Nie mam jednak pracy. Czy jest jakaś szansa w najbliższym czasie na znalezienie jakiejś dobrej i pewnej posady? A co za tym idzie - kiedy uda mi się usamodzielnić? I jeszc...
  • 22.09.1978 godz 21.30 Wrocław Kim będę jak będę duzy? Chciałbym być górnikiem, ale nie wiem czy moje marzeenie się spelni?
  • Nie potrafię sie odnaleść w życiu. Skończyłam szkołę, ale chyba nigdy nie będę pracować w swoim zawodzie - nie widze siebie na takim stanowisku. Właściwie sama nie wiem gdzie czułabym się najlepiej. Obecnie szukam pracy i ... tak naprawdę nie potrafię się określić co chciałabym robić. Proszę o pomoc. Data ur. 01.04.1978 Dziękuję
  • Od długiego czasu spotykam się z moim przyjacielem. Bardzo chciałabym wiedzieć, jaka nas czeka przyszłość. Czy możliwy jest prawdziwy, trwały związek między nami, czy jednak nie jest nam to pisane? Ja: strzelec, ur. 3.12.1978, godz.11 On: waga, ur. 1.10.1978 Byłabym też wdzięczna za odpowiedź na jeszcze jedno pytanko: czy możliwe jest znalezienie przeze mnie pracy w najbliższym czasie?? Czekam na odpowiedź:-) i pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się