-
Wszyscy chyba pamietamy watek:
forum.gazeta.pl/forum/w,15707,127046307,127046307,Reformulacje_zapachow_Diora.html
W 2012 doczekalismy sie szeregu reformulacji, nowych wariantow itd.- Miss Dior Eau Fraiche, zupelnie niezlych Miss Dior Le Parfum, kiepskich Addict Eau Sensuelle (dawniej To Life), Addict Eau Fraiche (dawniej Addict 2), nowej odslon J'Adore L'Absolu oraz Dior Homme Sport, czy tez wreszcie b. przyzwoitego Eau Sauvage Parfum.
Teraz nowosci i konfuzji ciag dalszy- poczytalem ma...
-
Prawdopodobnie nie uda się do końca roku otworzyć tunelu samochodowego pod katowickim dworcem kolejowym. Choć wewnątrz trwają już tylko prace wykończeniowe, obiekt ma zostać oddany do użytku dopiero w 2013 r.
www.dziennikzachodni.pl/artykul/719555,katowice-tunel-pod-dworcem-bedzie-otwarty-dopiero-w-2013,id,t.html
-
Wszystkim na tej liście, zwłaszcza starającym się więcej niż te 4-6 statystycznych cykli, życzę, by w końcu się udało. Sobie też.
wiktoria_b...... 14cs............2.06.2013
-
Witam! Poszukuję zespołu na wesele 31.08.2013 w Wielkopolsce - najlepiej o bardziej rockowym niż discopolowym brzmieniu.
-
Temat ćwiczeń Rosyjsko-Białoruskich "Zapad 2013" ,które odbędą się w tym roku na Białorusi został upubliczniony: "Przygotowanie i użycie ugrupowań wojskowych (sił) w interesach zabezpieczenia wojskowego bezpieczeństwa sojuszniczego(lub związkowego) państwa"!
- Pozdrawiam!
P.S. Ciekawy jestem czy teraz co nie które Polskie media bredzące do tej pory jakoby na tych manewrach miano ćwiczyć atak atomowy na Warszawę napiszą sprostowania???! Osobiście szczerze w to wątpię!:(
-
Witam, chciałabym się upewnić co do zmian w Maclarenie XT w modelu 2013 z tego co widzę i czytam w waszych postach , to zmiany są w daszku (zakończenie budy) - był przezroczysty a teraz srebrny i w koszu była siateczka jest pełny. Jeśli macie podzielcie się doświadczeniem i opinią. Czy warto płacić więcej za ten model , skoro zmiany się tak małe.
Za ile udało się wam kupić Maclarena 2013?
Dziękuje i pozdrawiam
-
W tym temacie będą umieszczone cyklicznie nowości wydawnicze Wydawnictwa Siedmioróg:
1. [b]ATLAS ŚWIATA DLA MŁODYCH ODKRYWCÓW[/b]
Specyfikacja Wydawnicza:
Skład: Barbara Wieczorek
Format: A4
ISBN: 978-83-7791-049-8
Oprawa: twarda
Papier: kreda
Ilość stron: 68
Waga: 636 g
Wydawnictwo: Siedmioróg
Rok wydania: 2013
Cena w Księgarni Internetowej Wydawnictwa Siedmiorog.pl : [b]25,49zł (15% rabat od ceny detalicznej)[/b]
Link bezpośredni do oferty: siedmiorog.pl/k19422_atla...
-
Musze pilnie kupić "przewieźdupke" dla 2-latki (88cm i 12kg).
Waham sie pomiedzy Globetrotterem a Volo...
Widziałam juz pare wątków na ten temat ale ciekawa jestem czy któras z Was używa już Globetrotter z 2013 i czy wszystkie "zarzuty" wobec tego modelu zostały skorygowane w 2013r.
Dziekuje za wszystkie odpowiedzi.
-
wymacałam dzisiaj tego nowego Maclarena XT (kol. czerwony i beżowy) i powiem, że zmieniono w nim koszyk na grubszy, ze sztywnej siateczki i jest utwardzany od spodu (tylko czemu biały?) zmieniono w nim również folię w daszku, zamiast niej jest materiał (srebrny), który już z kolei nie trzyma się tak dobrze otwarty jak ta folia (materiał mimo tego druciku na końcu daszka się tak jakby samoistnie lekko podwija do góry i ma na środku oczywiście napisz MACLAREN (też nie wiem po co :P ha ha, troch...
-
12-04-2013, Piątek..........................................
Pogoń Szczecin 18:00 Widzew Łódź******
Zagłębie Lubin 20:45 Korona Kielce******
13-04-2013, Sobota.........................................
GKS Bełchatów 13:30 Ruch Chorzów*****
Polonia Warszawa 15:45 Śląsk Wrocław*
Wisła Kraków 18:00 Legia Warszawa****
14-04-2013, Niedziela......................................
Górnik Zabrze 14:30 Podbeskidzie******
Lechia Gdańsk 17:00 Jagiellonia Białystok*
15-04-2013, Poniedziałek.........
-
[b]Jeżeli Państwo są na etapie poszukiwań fotografa na uroczystość ślubną oraz przyjęcie weselne, pragnę zaprosić do zapoznania się z moimi pracami. Fotografuję na terenie Małopolski i Śląska.[/b]
DOKŁADNY TERMINARZ NA STRONIE :-)
KONTAKT moja strona
W razie Pytań zapraszam do kontaktu telefonicznego kom.784-467-521.
ps. mam kilka wolnych terminów na 2013 zapraszam Łukasz Bednarczyk fotograf
-
Lauraci Orłów 2013
"Obława" w reżyserii Marcina Krzyształowicza zdobyła Orła 2013 jako najlepszy polski film. Roman Polański, jako twórca "Rzezi", został uhonorowany w kategorii najlepszy reżyser. Maciej Stuhr został najlepszym aktorem w roli głównej w filmie "Pokłosie". Gala wręczenia nagród odbyła się w poniedziałek w Warszawie.
-
Jeżeli 2 pierwsze egzaminy zdawałam przed data 19.01.2013 czyli nowymi zasadami a trzeci już niestety na poczatku lutego i jeżeli nie zdam to według nowych zasad to nie będę musiała dokupywać 5 godz, i zdawać teorii? Bo słyszłam ze na nowych zasadach zostanie zmiesiony obowiązek dokupowania jazd. Prosze o odpowiedz.
-
Co PO przeszkodzi w osiągnięciu cudu w 2013 roku czyli drugiej Irlandii, Japonii itp. kocopoły.
Jarosław Kaczyński? Chyba ludzie już troszkę zmądrzeli i nie kupią bełkotu.
To może ciepła zima albo że bociany wcześniej odleciały ?
Osobiście stawiam na to że nie wypalił koniec świata i PO miała już wszystko w d… ludzi, tak jak zwykle, no bo przecież najważniejsze by żyło się lepiej… swoim
-
Gierka....a dlaczego ?
Jaruzelski o Gierku:
„Gierek publicznie powiedział, że nie zdarzyło się jeszcze, aby jakieś państwo zlicytowano za długi. Brylował też na światowych salonach, a jego osobiste stosunki z politykami Zachodu miały stanowić najlepsze gwarancje. (…) Husak[komunistyczny dyktator Czechosłowacji] był niewymownie zdegustowany, kiedy Gierek, który eksplodował dobrym samopoczuciem, zaproponował mu federację ze stolicą w… Warszawie. Można sobie wyobrazić jak t...
-
Zycze wszystkim samodzielnym rodzicom aby nowy 2013 był lepszy od poprzednich, aby wszystkie wasze problemy rozwiazały sie po waszej mysli.
oliwija
-
Dużo zdrówka uśmiechu i kasy życzy wam Rok 2013 ;)
[video]https://www.youtube.com/watch?v=_2Th-fSF4OQ&list=FLbwtBgmxiszUR5lz0T1xdvw&index=4;;_2Th-fSF4OQ;;http://i.ytimg.com/vi/_2Th-fSF4OQ/default.jpg;;Seka Aleksic - Za ljubav mobilna[/video]
[img]https://cafeteria.pl/wp-content/uploads/szampan.jpg[/img]
-
Tego Wam życzę robaczki ;D.
Żebyście wyładnieli i zwiększyli swoje inteletualno- emocjonalne umiejętności.
Co do wyglądu; żeby się odchudzanie poudawało tym którzy próbują (np.mi), żebyście zdołali uzbierać kasę na powiększenie/pomniejszenie czego tam chcecie jeszcze w tym 2013 (np.ja), żeby Wam włosy zgęściały i ślicznie błyszczały i żeby Wasze ząbki cudem lub dzięki dentyście się wybieliły. :D
Żebyście potrafili odpowiednio psychiczne przyjąć wszystkie pozytywne zmiany wyglądowe ...
-
Nie znalazłam nigdzie podobnego wątku, więc postanowiłam go sama założyć :)
mam zamiar ucelować z dwoma paskami na teście na luty 2013 :D ktoś jeszcze?