oliwija 31.12.12, 17:37 Zycze wszystkim samodzielnym rodzicom aby nowy 2013 był lepszy od poprzednich, aby wszystkie wasze problemy rozwiazały sie po waszej mysli. oliwija Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juliana033 Re: Lepszego 2013 31.12.12, 19:24 musi być lepszy bo gorszy niż ten, który przeżyłam to już nie jest możliwe! Dobrego 2013 Odpowiedz Link Zgłoś
mysz1978 Re: Lepszego 2013 31.12.12, 20:49 teraz juz bedzie tylko lepiej!!!!!!! wierze w to i Wam tez tego zycze Odpowiedz Link Zgłoś
oliwija Re: Lepszego 2013 01.01.13, 12:00 juliana033 napisała: > musi być lepszy bo gorszy niż ten, który przeżyłam to już nie jest możliwe! Dob > rego 2013 oj tez tak sądze....... no chyba ze.... ale nie to juz niemozliwe Odpowiedz Link Zgłoś
danaide Re: Lepszego 2013 01.01.13, 01:04 Żebyśmy porażki widziały jako szanse, a upadki jako możliwość odbicia się od dna. Żebyśmy z łatwością otwierały się na nowe rzeczy i z jeszcze większą - zapominały o trudnej przeszłości. =) --- Co masz na myśli, mówiąc, że świat nie kręci się wokół mnie? Ch. M Schulz / Peanuts / tł. M. Rusinek Odpowiedz Link Zgłoś
ona3010 Re: Lepszego 2013 02.01.13, 15:37 wchodziłam z nadzieją w 2013...i w pierwszy dzień rozbiłam auto... czy mnie pech już nie odpuści? Odpowiedz Link Zgłoś
danaide Re: Lepszego 2013 02.01.13, 20:20 Polecam bajkę Zen o wieśniaku, któremu uciekł koń. Przybiegli sąsiedzi: Co za pech! Może pech, może szczęście. - odpowiedział wieśniak. Następnego dnia koń przyprowadził dzikie rumaki. Przybiegli sąsiedzi: Co za szczęście! Może szczęście, może pech. - odpowiedział wieśniak. Syn wieśniaka postanowił ujeździć rumaka i złamał nogę. I znów przybiegli sąsiedzi: Co za pech! Może pech, może szczęście. - odpowiedział wieśniak. Wkrótce w wiosce zjawili się poborowi i zabrali do wojska wszystkich sprawnych młodych mężczyzn. Syna wieśniaka zostawili w domu. Przybiegli sąsiedzi: Co za szczęście!... Długi czas zabrało mi, żeby przewartościować różne rzeczy, które w ciągu ostatnich lat się wydarzyły. Dzięki temu udaje mi się przetrwać rzeczy jeszcze trudniejsze. Jeśli nie możesz zmienić faktów zmień nastawienie. Samochód już w naprawie - może poznasz przy okazji kogoś fajnego? Odpowiedz Link Zgłoś
ona3010 Re: Lepszego 2013 02.01.13, 22:28 Dzieki danaide Poprawiłaś mi humor i piekna bajka Pracuję własnie nad tym, ucze się akceptacji tego co jest... róznie bywa a z autem? a kij z balchą ja żyje a reszta w d. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zjm1111 Re: Lepszego 2013 02.01.13, 21:49 Dziewczyny, dla Was i Waszych dzieciaczków wszyskiego NAJ w Nowym Roku - oby był lepszy od poprzedninch!!! Zdrowia, szczęścia, spokoju i miłości!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś