-
Blady strach padł na komunijnych krawców oraz kwiaciarnie, złotników, sklepy ze sprzętem sportowym i elektronicznym.
wiadomosci.wp.pl/kat,1371,title,2014-r-bez-komunii-wszystkiemu-winne-szesciolatki,wid,13848699,wiadomosc.html
podejrzewam, że rynek wyśrubuje nieprzyzwoicie ceny w latach 2013 oraz 2015
-
był przełomowy? Lub obfitował w jakieś naprawdę ważne wydarzenia?
Ja już dawno takiego roku nie miałam: cała masa wydarzeń zarówno w życiu prywatnym i zawodowym, które naprawdę zmienią moje życie. Mnóstwo ludzi wokół mnie - znajomi, rodzina- mówi tak samo, że ten rok jest wyjątkowy.
Wy też tak macie?
-
Słucham Kamysza na tvn24 i oczy/uszy przecieram...
Dłuższy macierzyński już jest, zmiany w wychowawczym też...czyżby w końcu KTOŚ pochylił finansowo głowę nad tymi potrzebującymi ?
-
Wróciłam z kilkugodzinnego trzeciego już poszukiwania normalnych białych butów chłopięcych ,komunijnych w rozmiarze 33.Kupiłam owszem że tak powiem na trzeciej wsi ostatnią parę.U nas nigdzie NIE MA już butów komunijnych.Owszem malutkie i wielkie lub paskudne kwadratowe lub uszkodzone.I teraz sonda.W kązdym praktycznie sklepie mówiono że nie butów bo tylko u nas na południu w tym roku są komunie.Naprawde? na północy, wschodzie i zachodzie nie ma??
Piszcie prosze,ciekawam mapki bardzo bo cos ...
-
wirtualnapolonia.com/2014/11/30/poslowie-zdecydowali-o-legalizacji-stosowania-gmo-w-produkcji-zywnosci/