Forum   2014

2014

(220 wyników)
  • Czołem:) Piłkarska Liga Mistrzów sezonu 2014/2015 na start. Znamy już składy poszczególnych grup. Zanim jednak przejdę do tematu zasadniczego, mała futbolowa nadwiślańska wycieczka. Kiedy to ostatnio graliśmy w Lidze Mistrzów? Czasy prehistoryczne, sezon 1996/1997, kiedy to do fazy grupowej wdarł się Widzew Łódz. Rok wczesniej dostępu do raju zasmakowała warszawska Legia, docierając nawet do ćwiercfinału rogrywek. Od roku 1997 pusto, wiatr hula i naszych w Lidze Mistrzów nie ma. Tuzy z Ang...
  • Na stronie MSW podano listę imion najrzadziej nadawanych w 2014 r. - po 5 razy ( www.msw.gov.pl/pl/sprawy-obywatelskie/ewidencja-ludnosci-dowo/statystyki-imion-i-nazw/12884,Najrzadziej-wystepujace-imiona-w-Polsce-wraz-z-liczba-wystapien-z-podzialem-na-p.html). Ale jedna rzecz mnie zastanawia - jest tam kilka przypadków wyglądających na literówki, np. Barłomiej, Bartłomej, Magadlena, Łuksz, Zuzannna, Róźa. Z drugiej strony, czy te literówki popełniono aż po 5 razy??? Inna sprawa, to nie...
  • Gdzie iść na Sylwestra 2014? Mamy na myśli jakąś salę. A Wy co robicie?
  • Po raz kolejny rozpoczynamy akcję Gwiazdka na Pomocnych emamach. Tegoroczną Akcję prowadzą: [color=green]Agnieszka, Asia, Dorota, Edyta, Gosia, Iza i Blanka[/color]. Zasady – jak w każdej Akcji – nieco inne, zatem prosimy o zapoznanie się z Regulaminem. Zgłoszenie jest równoznaczne z akceptacją tegoż. Do Akcji przyjmowane są dzieci, które ukończyły pierwszy rok życia. Wartość prezentów ok. 50,- [color=red][b]REGULAMIN[/b][/color] [b]POTRZEBUJĄCY[/b] 1. Zgłaszanie dz...
  • Mam od niedzieli wieczorem pożyczonego na lotnisku Focusa (diesel). Jaki sielnik - nie pytajcie, bo papierów (poza umowa najmu z nr rejestracyjnym) nie mam do niego zadnych. Miala być beznynowa Fiesta, ale widać wszystkie z wypożyczalni wyjechaly i ostala się Focus. Generalnie auto z zewnątrz (model 2014) prezentuje się bardzo fajnie. Dynamiczna sylwetka, spojler na klapa, aluminiowe felg (17 chyba - jeszcze nie spojrzałem). Silnik dynamiczny i z 6 biegowa skrzynia chyba dość oszczędny....
  • W regionie turystycznym każda gmina/miasto przygotowuje ciekawe atrakcje dla turystów. Poniżej propozycje na rok 2014. Pozdrawiam, Leszek.
  • Rokiem Jana Karskiego
  • Szanowni Państwo, 2 tezy: 1. Rok 2013 będzie najgorszym rokiem od upadku komunizmu na rynku pracy w Warszawie, 2014 będzie jeszcze gorszy. 2. W Big4 i Acc powtórzy się sytuacja z szeroko rozumianego 2009 roku. Są już te same symptomy widoczne co po wakacjach 2008. Czy ktoś już czuje skutki? Zapraszam do komentowania. WvN
  • Witam, poszukuję kamerzysty na ślub i wesele 05.07.2014 (bliskie okolice Warszawy), który uchwyci najważniejsze momenty ze ślubu kościelnego i zabawy weselnej.
  • Czy wiecie cos o nowych inwestycjach ktore maja niebawem ruszyc i miec date realizacji 2014/-2015 ?
  • Witajcie, pragnę się z Wami podzielić moim cierpieniem. Moja córeczka Zosia zmarła 23.05.2014, tak nagle. W ciągu 4h od zupełnie zdrowego dziecka nastąpiła śmierć. Zosię zaatakowała bakteria pseudomonas aeruginosa, która wywołała sepsę piorunującą. Nie potrafię sobie z tym poradzić, ani przetłumaczyć jak to możliwe, że dziecko w nocy chodzi po łóżeczku, smieje się i zagaduje a rano nie żyje. Doskwiera mi ogromna tęsknota i poczucie, że zawiodłam moją kruszynkę bo miałam się nią opiekować d...
  • Hej dziewczyny, na początku tego tygodnia dowiedziałam się o ciąży. Według wszelkich obliczeń termin wypada mi na 03 grudnia. Któraś ze mną? Zapraszam też na forum Grudniówek: forum.gazeta.pl/forum/f,249302,Grudniowki_2014.html
  • Przedstawiam ofertę Liberty Direct na super tanie OC oraz pewne AC w 2014 roku. Ubiegły rok pokazał, że bardzo często najtańszą polisę oferowała właśnie ta firma ubezpieczeniowa. Polecam super zniżki w Liberty Direct: - 5% upustu za wykupienie polisy online (kalkulator www lub telefon), - 5% w przypadku płatności kartą za polisę, - 5% na kolejny samochód ubezpieczony w Liberty, - 5% za zgłoszenie sprzedaży auta. Dodatkowo: - 50 zł na OC, - 100 zł na AC. W zamian za powołan...
  • " target="_blank" rel="nofollow">moto.money.pl/wiadomosci/aktualnosci/artykul/car;of;the;year;2014;-;zwyciezca;peugeot;308,140,0,1485452.html?rfguidfo Wczoraj podano wyniki na najlepszy samochód roku . Co myślicie o francuzach ?
  • Wątku podobnego nie znalazłam więc zakładam nowy :0 Planuję nasz ślub na 31 maja 2014 :)
  • To juz pewne, Kraków zdaży ze swoją halą sportową, parafowali umowe z PZPS, co za tym, Mistrzostwa Świata w siatkówce 2014 NIE dla Częstochowy!!!!!!!!!!!!!
  • Jak zwykle na początku roku wydawnictwa są mocno wstrzemięźliwe w ogłaszaniu swoich nowości na nowy rok ale co nieco udało się wyszperać ;) [u]styczeń:[/u] Arno Strobel - Istota - 21.01 Erik Axl Sund - Obłęd - 15.01 Unni Lindell - Człowiek mroku (Czarna owca) [u]inne:[/u] Thomas Enger Żądza krwi - 17.02 (Czarne) Ian Rankin - Stojąc w obcym grobie (Albatros) – 05 Tana French - Kolonia – 07. Ann Cleves - Stłumione głosy Pierre Lemaitre - Do zobaczenia w niebie (A...
  • Witam! Poszukuję zespołu muzycznego na wesele w sierpniu 2014, z wyjątkiem dat: 9.08.2014 oraz 30.08.2014. Zespół powinien obejmować więcej, niż klawisze + wokal. Bardzo mile widziana perkusja, dodatkowym atutem jest saksofon. Preferowany wokal męski lub mieszany. Bardzo proszę o oferty zespołów wraz z możliwością odsłuchania materiału próbnego przez internet.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się