-
Proponuję zabawę intelektualną i dyskusję o naszej armii ad.2020
Nawet nie tyle armii, ale w ogóle polityce obronnej.
Jak będą wyglądać nasze stosunki z Rosją? Jakie będzie za 7 lat NATO?
Co będą produkować nasze fabryki zbrojeniowe? Jakie będzie nasycenie sprzętem armii? Ile będziemy wydawać na obronę?
Stawiam następujące tezy:
1.Rosja w 2020 roku będzie nadal mocarstwem ekonomicznym i wojskowym. W dodatku - uda się jej w znaczniej mierze przezbroić armię. Nowoczesne okręty, zmoderniz...
-
A może powalczylibyśmy o Euro 2020:
Mamy przynajmniej 4 atuty:
1. Nie mieliśmy Euro 2012 w Łodzi. Jesteśmy takimi samymi Polakami jak Warszawianie, Wrocławianie, Poznaniacy czy Gdańszczanie, a Łódź to trzecie co do liczby mieszkańców miasto w Polsce. W przeciwieństwie do Krakowa nie jesteśmy miastem zbyt często odwiedzanym przez turystów więc możemy dać im impuls do zobaczenia czegoś nowego, prawdziwego i mniej cukierkowego, paradoksalnie bardziej polskiego. Skoro ideą UE i Polski jest ...
-
Czyli to drugie ekspoze to była propaganda i oszukiwanie ludzi. Bo zdaje się z Sokołowa do Lublina jeszcze parę kilometrów jest.
-
ten podkreslnik w nazwie programu powoduje, ze program jest o 50% bardziej cool :)
-
Ktoś był ciekawy? 2,8 % PKB do 2020 . Ni mniej nie więcej. Jak toś bardziej ciekawy to rozkaz Nr. 400 MON FR .
-
W pierwszej kolejności proponuję wybudować kilka nowych, ultranowoczesnych i ultraestetycznych kościołów a potem się pomyśli.
-
Gdzie są te nowe drogi w Opolu? Ile ich zbudowaliście?
-
targipracy.gazeta.pl/targi/10,9,,,,1185,My+w+2020+roku.html
Pod artykułem nie mogłem, ani chyba nikt inny, wpisać kilku zdań...
Co to jest ten Polish Weekly Magazine Cooltura, co to leci z koksem z takimi
personami, jak Pani Doktor Nauk Medycznych Ewa Iwan- Chuchla, specjalistką-
dermatologiem
( www.iwan-chuchla.pl/index.php?item_id=recital2&short=lista_wystepow),
bo mnie to strasznie zaciekawia.
Ja rozumiem, że ta pani ze swoją córką wystąpiła w kilku programach TVP, która
ma misję...
-
Już ja to widzę, jaki wpływ na "Lublin 2020" może mieć moja obecność na spotkaniu. Proponuję inicjatorom spotkania w pierwszej kolejności zapoznać się z treścią dyskusji forumowych na witrynach lubelskich gazet, a dotyczących spraw Lublina. Także i tych archiwalnych.
-
"[i]Żuk dodaje również, że miasto będzie mogło się w takie projekty zdecydowanie bardziej angażować, bo zniknie większość problemów komunikacyjnych. - Teraz na inwestycje w infrastrukturę drogową przeznaczamy ponad 1,3 mld zł. Za dwa lata uporamy się z tymi problemami, bo gotowe będą dojazdy do obwodnicy, sama obwodnica, a większość ulic będzie wyremontowana. Wtedy właśnie trzeba będzie te pieniądze przeznaczać na innowacje, projekty ze sfery "badania i rozwój" oraz wykorzystywać akademickość...
-
Kurde, nie... znowu, litości... opanujcie się!
-
Co Wy na to? Jeśli Robert Biedroń chciałby wystartować w wyborach w 2020 mialby bardzo duże szanse zyskać mój głos.
-
Jako, że nie mogłem oglądać kongresu PiS, to czekam aż ktoś mnie oświeci. Czy
te wyjazdy mają być obowiązkowe ?No bo np. ja nie jeżdżę do Egiptu nie
dlatego, że mnie nie stać. Mi się tam po prostu nie podoba.
-
Przeczytane na forum.
Warszawa, rok 2020. Wycieczka szkolna uczniów szkoły podstawowej zwiedza stolicę.
- Uwaga, dzieci, dochodzimy do ulicy Lecha Kaczyńskiego, która przez wiele lat
była nazywana Krakowskim Przedmieściem – mówi pani nauczycielka.
- Jak to? Przecież przed chwilą byliśmy na ulicy Lecha Kaczyńskiego!
- Oj, Piotrusiu, znowu nie uważałeś. To nie była ulica, tylko aleja, i nie
Lecha Kaczyńskiego, tylko Prezydenta Kaczyńskiego.
- Psze pani, a co to za budynek?
- To...
-
Znalazłem to nowy, niesamowity sposób na zarobienie pieniędzy i to? Kosztuje.
Kliknij tutaj www.mybwbsite.com/3291598 to sprawdzić.
-
Rzeszów ogłosił się "Stolicą innowacji"... i likwiduje sport dzieci i młodzieży (Walter) niosąc obłudnie na wyborczych sztandarach... wspieranie tegoż sportu. Gdzie indziej bez zadęcia na tą "Stol[b]n[/b]icę innowacji", bez uprawiania propagandy sukcesu, [b]robi się... robotę[/b]:
"[i]Hala sportowa, której prawie nie trzeba ogrzewać
W miejscowości Słomniki pod Krakowem oddano do użytku pierwszą w Polsce salę sportowo-widowiskową w standardzie budynku pasywnego(...) Zużywająca na cele ogrz...