all

(4 wyniki)
  • Poszukuję dziewczyny lub dwóch dziewczyn na 2-tygodniową wycieczkę do Tunezji. Opcja all inclusive, hotel 4* Thalassa Mahdia, położony bezpośrednio przy plaży... Poszukuję osoby najchętniej z Warszawy, ale nie koniecznie, ponieważ wyloty są też z Wrocławia i Katowic- termin 7-21.07 albo z Łodzi, Wrocławia, Rzeszowa, Szczecina- termin 8-22.07. Koszt 3088 zł. Hotel jest bardzo pozytywnie oceniany przez turystów, mogę potwierdzić każdą pozytywną wypowiedź ponieważ już byłam w tym hotelu...
  • Szukam koleżanki z warszawy, która chciałaby polecieć ze mną do Tunezji, z Warszawy na tydz, hotel 4* 1400 zł, all
  • Witam Wybieram sie na Kube, na ok 3tyg, ok. koniec listopada, połowa ogrudnia, Wstępny plan, do negocjacji: Hawana, Pinal del Rio, Trinidad, Varadero -i tu bym chciał 1 tydz. All inc. na koniec wycieczki. Mam 30 kilka lat, jestem wesołym lekkoduchem, z dalszych wycieczek byłem 6tyg w Indiach. Poszukuję zainteresowanych, najlepiej kilka osób- będzie weselej :) Niestety moi znajomi nie maja albo kasy albo czasu Dodam że niekoniecznie chce zobazcyć całą Kube, mając grafik napręż...
  • ktos sie szybko zdecyduje? :) to last minute. wylot z poznania, do fethiye, do wyboru hb za 1590 lub all - 1690. Magda-27l. Zapraszam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się