Dodaj do ulubionych

Wyjazd w dowolnym kierunku wrzesień - październik

03.08.23, 09:56
Witam
Szukam towarzyszki podróży na wypad 10-14 dniowy w dowolnym ciepłym kierunku.
Najlepiej wyjazd z W-wy choć nie koniecznie.
Wyjazd najlepiej z biura podróży.
Alicja +50
Obserwuj wątek
    • atyde Re: Wyjazd w dowolnym kierunku wrzesień - paździe 05.08.23, 11:28
      Wyspy Kanaryjskie?
      • alicjabieniasz71 Re: Wyjazd w dowolnym kierunku wrzesień - paździe 07.08.23, 15:30
        Może być nigdy nie byłam.
      • alicjabieniasz71 Re: Wyjazd w dowolnym kierunku wrzesień - paździe 07.08.23, 15:33
        Jakieś propozycję. Nigdy nie byłam więc chętnie się wybiorę.
        • atyde Re: Wyjazd w dowolnym kierunku wrzesień - paździe 07.08.23, 15:57
          Cześć. Do propozycji konkretnych to jeszcze kawałek jak myślę. Wylot byłby z Warszawy, w drugiej połowie września, koszty wycieczek z biura to teraz rząd 5,5 -6,5 tysiąca od osoby jak widzę, zależnie od długości pobytu. Jeżeli to jest dla Ciebie ok, można się rozglądać konkretniej.
          Pozdrawiam
          • alicjabieniasz71 Re: Wyjazd w dowolnym kierunku wrzesień - paździe 07.08.23, 21:43
            Wylot z Wawy pasuje dojadę. Cena tez pasuje. Będę się rozglądać za ofertami. Jakaś konkretna wyspa? Czy obojętne. Pozdrawiam.
            • atyde Re: Wyjazd w dowolnym kierunku wrzesień - paździe 08.08.23, 06:16
              Na tak długo to jestem za Teneryfą, bo jest tam co oglądać. Jako druga Fuerta. Proponuję dalszą rozmowę na mailu "gazetowym". Pozdrawiam
              • alicjabieniasz71 Re: Wyjazd w dowolnym kierunku wrzesień - paździe 08.08.23, 12:42
                Ok. To w kontakcie.
                • atyde Re: Wyjazd w dowolnym kierunku wrzesień - paździe 08.08.23, 15:43
                  Jesteś z Warszawy? Może jakieś spotkanie?
                  • alicjabieniasz71 Re: Wyjazd w dowolnym kierunku wrzesień - paździe 09.08.23, 09:04
                    Już nie. W styczniu przeprowadziłam się do Łodzi.
                    • atyde Re: Wyjazd w dowolnym kierunku wrzesień - paździe 10.08.23, 20:26
                      Alicjo. U mnie już nieaktualne. Nagła decyzja dzisiaj koleżanki która była niepewna i już kupiliśmy.
                      • alicjabieniasz71 Re: Wyjazd w dowolnym kierunku wrzesień - paździe 11.08.23, 14:39
                        ok. dzięki za odpowiedź.
    • ellisa_pl Re: Wyjazd w dowolnym kierunku wrzesień - paździe 16.08.23, 10:58
      witam, jestem zainteresowana wspólnym wyjazdem w okresie wrzesień - październik gdzieś gdzie jest jeszcze ciepło i świeci słońce, raczej z BP. Kierunki raczej europejskie, ewent. Turcja..? Wylot z Wwy
    • altoya55 Re: Wyjazd w dowolnym kierunku wrzesień - paździe 25.08.23, 14:34
      Witam
      Byłabym zainteresowana wyjazdem o ile to nadal jest aktualne. Dla mnie wyjazd z Katowic byłby korzystniejszy. Destynacja do uzgodnienia.
      Pozdrawiam Anna
    • migosik Re: Wyjazd w dowolnym kierunku wrzesień - paździe 02.09.23, 13:46
      Witam,
      czy ten wyjazd jest dalej aktualny ??
      Pozdrawiam, M.
      Z Wa-wy.
    • ona33aa Re: Wyjazd w dowolnym kierunku wrzesień - paździe 06.09.23, 13:30
      Alicja, czy nadal szukasz?
      • ellisa_pl Re: Wyjazd w dowolnym kierunku wrzesień - paździe 26.09.23, 08:53
        witam :) czy byłabyś zainteresowana wyjazdem do Turcji (7 dni) na początku października Riwiera turecka lub egejska, wylot z Wwy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka