narcyzka333 04.05.22, 16:08 Witam poszukuje kolezanki na tygodniowy wypoczynek w Turcji. Wylot najlepiej z Katowic. Proszę o kontakt Panie 50+. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
altoya55 Re: Wypoczynek tygodniowy w Turcji 06.06.22, 19:22 Witaj Jestem w podobnym wieku oraz pasuje mi wylot z Katowic. Czy inny kierunek bierzesz pod uwagę? Pozdrawiam Anna Odpowiedz Link
ellisa_pl Re: Wypoczynek tygodniowy w Turcji 07.06.22, 09:12 Poszukuje koleżanki na wyjazd z BP ,w wieku 40+ w okresie 8-19 czerwca, raczej wypoczynek. + wycieczki fakultatywne, bardziej Europa. Wylot z W-wy. Można lecieć z różnych miast i spotkać się na miejscu Odpowiedz Link
migosik Re: Wypoczynek tygodniowy w Turcji 17.05.23, 22:57 Hej, czy jeszcze szukasz koleżanki na wyjazd ?? Pozdrawiam, M. Odpowiedz Link
wiatol Re: Wypoczynek tygodniowy w Turcji 03.05.23, 14:45 Witam Jestem emerytem, chce troche zwiedzic rózne strony. Szukam koleżanki na wspólne wyjazdy na tańsze wycieczki, ponieważ podróże są zawsze dla dwóch osób, dlatego szukam drugiej osoby. Jestem abstynentem, więc męskie towarzystwo jest nie dla mnie.Każdy płaci za siebie. Odpowiedz Link
kobalt_x Re: Wypoczynek tygodniowy w Turcji 18.06.23, 19:30 Jak na razie latam sama i daję radę. Gdybym mogła planować podróż kiedy chce, to byłoby taniej. Bilety i noclegi kupione wcześniej lub łapanie last minut z BP. Ale muszę się liczyć z pracą. Nie dostanę urlopu znienacka a przyszłość ciężko przewidzieć. Tanie wycieczki mają mankamenty. Ostatnie miejsce w Side to hotel bliżej cypla ze starożytnymi ruinami. Na około pełno barów. Muzyka do 12 w nocy. Na balkonie słyszałam muzykę tak jakby grano koło mnie. Czy druga osoba, by to wytrzymała czy też wściekała się? Tanie wycieczki mają mankamenty. Odpowiedz Link
1konto.gazeta.pl Re: Wypoczynek tygodniowy w Turcji 06.08.23, 10:40 Jak jesteś zainteresowana towarzystwem to się odezwij. Chciałam jechać we wrześniu ,mam na imię Iza 59 lat. Izacza3840@onet.pl Odpowiedz Link
1konto.gazeta.pl Re: Wypoczynek tygodniowy w Turcji 06.08.23, 10:37 narcyzka333 napisała: > Witam poszukuje kolezanki na tygodniowy wypoczynek w Turcji. Wylot najlepiej z > Katowic. Proszę o kontakt Panie 50+. Odpowiedz Link
1konto.gazeta.pl Re: Wypoczynek tygodniowy w Turcji 06.08.23, 10:42 Jestem zainteresowana, Iza z Łódzi Mój email izacza3840@onet.pl Odpowiedz Link