Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      analityku

analityku

(11 wyników)
    • Poszukuję analityków finansowych/biznesowych do pracy w dużej firmie z kapitałem zagranicznym. 2-3 lata doświadczenia; angielski potrzebny (codzienny kontakt z expatami); samodzielność; kreatywność; doświadczenia w projektach; Excel, Access, SAP itp. Warszawa.
    • Słuchajcie, mam pytanie. Pracuję korporacji ubezpieczeniowej jako osoba zajmująca się analizą danych. Tworzenie raportów, zestawień zarówno z danych gotowych jak i samodzielnie wyciąganych. Znam co nieco SQL, mam szansę zrobienia (sponsorowanego) szkolenia SAS Enterprise BI Server - ANALITYK DANYCH (miałbym wtedy jakiś papier potwierdzający znajomość powyższego). Myślicie, że warto zainwestować własną kaskę w dodatkowe szkolenie z programowania SQL (np. do ORACLE)? I czy...
    • hej mam pytanie na jakie zarobki moze liczyc analityk systemów informatycznych z rocznym doświadczeniem w dużej firmie w warszawie??
    • Jak kształtują się średnie zarobki analityka kredytowego w warszawskich bankach?
    • czy ktoś z Was pracuje jako analityk finansowy?
    • Ile może zarobić analityk finansowy w Warszawie, po okresie próbnym, bez doświadczenia (ING, Pioneer) ?
    • Firma doradztwa finansowo-podatkowego zatrudni studenta ostatnich lat studiów na stanowisko analityka finansowego Wymagania:  znajomość języka angielskiego,  bardzo dobra znajomość arkusza excell,  znajomość zagadnień analizy ekonomiczno-finansowej,  umiejętność analitycznego myślenia. Aplikacje proszę kierować na adres mail: bmcg100@o2.pl. Informujemy, iż skontaktujemy się z wybranymi osobami.
    • ile można zarobić na takim stanowisku ?
    • SESTA(4)

czy ktoś pracował na stanowisku analityk badań? Jakie zarobki i jaka atmosfera w pracy? Co może być na testach?
    • Witam, Czy któs może się orientuje ile zarabia początkujący kontroler finansowy? Bez stażu, 2 lata po studiach pozdro
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się