Dodaj do ulubionych

SoCap Bonus benefit pozapłacowy

17.07.22, 00:17
Mam pytanie czy ktoś słyszał o systemach bonusowych SoCap u nas w firmie chodzi płotka od paru tygodni że chcą taki wprowadzić. Chciał bym się dowiedzieć czy macie to rozwiązanie już w swojej firmie jak to działa dokładnie ?
Słyszałem to coś związane z tokenami
Obserwuj wątek
    • mocny_login Re: SoCap Bonus benefit pozapłacowy 17.07.22, 13:14
      Stary tak u nas to wprowadzili dostajesz kasę na konto normalnie jak do tej pory ale jak chcesz tylko musisz to zgłosić do pracodawcy

Zakładasz ściągasz apkę Socap Wallet jest darmowa to taki portfel na tokeny i dostajesz zamiast kasy tokeny

Te tokeny możesz używać do zakupu różnych rzeczy ale największy bajer jest taki ze one rosną

Wiec po miesiącu np. ja dostałem 15% więcej jak podwyżka której mój szef nigdy by mi nie dal haha
      • farado Re: SoCap Bonus benefit pozapłacowy 19.07.22, 11:24
        A jak za te tokeny możesz kupować sobie różne rzeczy gdy krypto nie przyjmują w za wielu miejscach ?
        Brzmi bardzo ciekawie, bo tokeny przecież tez dochodzą prawie że momentalnie w porównaniu do wypłaty na konto
        • mocny_login Re: SoCap Bonus benefit pozapłacowy 25.07.22, 15:24
          Tokeny jak piszą na swoich mediach można kupić na pancakeswap czy jakoś tak, ale tez piszą że niedługo będą mieli wejście na jakaś scentralizowaną gieldę gdzie podobno dużo latwiej będzie można kupić ich tokeny. Ostatnio tokeny zaliczyły jeszcze plus 7%, co chwile są jakieś partnerstwa lub tez wydarzenia u nich, to fajnie wpływa na cenę
      • groneko Re: SoCap Bonus benefit pozapłacowy 20.07.22, 14:01
        O ja pie***** to naprawdę tak się dzieje ?
        U nas to kicha z tymi benefitami w pracy jakieś bony, multisporty bez szału
        • mocny_login Re: SoCap Bonus benefit pozapłacowy 25.07.22, 15:30
          Nie są to jakieś niewiadomo jakie wzrosty ale jako przyjemny dodatek zawsze cieszy, wiesz w dodatku podobno te tokeny w przyszłości można będzie zamieniać na akcje
      • gronek98 Re: SoCap Bonus benefit pozapłacowy 16.09.22, 11:19
        Czy to prawda że współpracują ze wszystkimi miejscami które są w Polsce że tym bonusem można się rozliczać używając ich karty ? Czy dalej zostałeś przy tej opcji rozliczenia czy jednak wróciłeś do klasycznej ?
        • mocny_login Re: SoCap Bonus benefit pozapłacowy 16.09.22, 12:07
          Gdy wprowadzili to u nas to kart jeszcze nie było są dopiero od tygodnia, korzystam działa no kurde bez zarzutów. W życiu nie wrócę do starej opcji rozliczenia, to istna masakra płacisz za to z czego w życiu nie skorzystasz. Chodzimy do lekarza prywatnie bo prędzej umrzesz z bólu niż dostaniesz się z ubezpieczenia, inflacja zjada kasę jak szalona. Ciesze się że szef podszedł do tematu z głowa i się zgodził na zmiany bo bym musiał co innego sobie poszukać
    • dobwor Re: SoCap Bonus benefit pozapłacowy 19.07.22, 11:46
      U nas właśnie tez będą to wprowadzać, dzisiaj oficjalnie o tym powiedzieli. Powiem ci że u nas to będzie wyglądać tak że przyjdzie jedna osoba od nich by przeprowadzić szkolenie, wytłumaczy co do czego i odpowie na wszelkie pytania, może u was zrobią to samo ?
      • 68dorinka23 Re: SoCap Bonus benefit pozapłacowy 16.09.22, 10:50
        Dopiero co trafiłam na ten wpis, czy może ktoś powiedzieć jak to działa ?? Nie ukrywam jestem podekscytowana tym co usłyszałam na spotkaniu, chciała bym jednak wiedzieć jak jest w praktyce ktoś tu przeszedł okres rozliczeniowy w całości ?
        • trebek123 Re: SoCap Bonus benefit pozapłacowy 16.09.22, 10:56
          Podpinam się do pytania, chce tez dowiedzieć się jak to w praktyce z obu stron, od strony pracownika czy byliście zadowoleni z takiej decyzji pracodawcy, czy nie wystąpiły problemy przy rozliczeniach ? No i od strony przedsiębiorców czy oszczędność jest taka jak mówią jakie są haczyki ?
          • mocny_login Re: SoCap Bonus benefit pozapłacowy 16.09.22, 12:13
            Nie ma tu haczyków od strony pracownika ci mówię że gdy spróbujesz i zobaczysz jak to działa będziesz żałowała że nie spróbowałaś tego wcześniej hehe, to jest ten największy haczyk. Jak to wygląda od strony pracodawcy niestety nie powiem, wydaje mi się ze to trochę pytanie nie na forum tylko bardziej prywatnie
        • optork Re: SoCap Bonus benefit pozapłacowy 16.09.22, 14:10
          Przeszedłem i to nie jeden a już dwa, skorzystałem z drugiej opcji gdzie dajesz pełnomocnictwo, kolega z pracy wziął pierwsza opcje w obu przypadkach jesteśmy zadowoleni. Ja nie musiałem się męczyć i uczyć tego, on nauczył się. Nawet się nie zastanawiaj i nie bój się tego, naprawdę warto jest. Mają zespół pełna profeska, jeżeli przekonali naszego szefa to uwierz lepszej opcji nie ma
          • mocny_login Re: SoCap Bonus benefit pozapłacowy 16.12.22, 13:43
            Jak ci poszła rozmowa z szefem macie ten system wprowadzony ?
            • optork Re: SoCap Bonus benefit pozapłacowy 16.12.22, 13:56
              Ciężko było się przełamać ale ostatecznie to zrobiłem od 2 miesięcy mamy ten system u siebie a wiem że od nowego roku szef już będzie w ten sposób rozliczać wszystkich pracowników w firmie, dostałem nie tylko podwyżkę ale i wyróżnienie za podsunięcie pomysłu, genialne to jest
              • groneko Re: SoCap Bonus benefit pozapłacowy 19.12.22, 11:15
                Fajnie że się udało, u siebie już tez to mam, co najlepsze nie jest to takie skomplikowane jak się wydawało na początku
          • mocny_login Re: SoCap Bonus benefit pozapłacowy 16.12.22, 13:44
            Zapraszam na mój wątek gdzie dokładnie opisałem korzyści które przyszły z wprowadzenie socap bonus w naszej firmie
    • trebek123 Re: SoCap Bonus benefit pozapłacowy 19.12.22, 11:51
      Zobacz jak ten token urósł co miesiąc mam od 14% i więcej do wypłaty, są już karty ZEN które dają dodatkowo 5% zwrotu z każdej transakcji.
      trade.kanga.exchange/market/Socap-USDT tu masz link do wykresu.
      Pierwsza wypłatę otrzymałem gdy kurs był jeszcze 1,48 za jeden Socap a dzisiaj jest już 2,30
      • fromar54 Re: SoCap Bonus benefit pozapłacowy 21.12.22, 20:26
        Potwierdzam rośnie dostałem wypłatę z SoCap we wrześniu dzisiaj jest 36% więcej warta niż wtedy co mi z tych multisportów jak ja chce zarabiać więcej w tych realiach. Ciesze się ze szef wybrał ten benefit dla nas
        • sarenk Re: SoCap Bonus benefit pozapłacowy 21.12.22, 20:35
          Ta karta działa !! Mam na myśli ten cashback 5% od transakcji kartą, płaciłem przez tydzień i nawet za zakup w żabce na 20 zł dostałam zwrot w ich tokenach, myślałam ze chwyt marketingowy a wyszło że rzeczywiście tak to działa i żadnych haczyków czy limitów w tym nie ma. Jak tylko u nas w firmie wprowadzą ich system wypłat, to tylko z tej karty będę korzystać
    • seniorkidman Re: SoCap Bonus benefit pozapłacowy 30.12.22, 00:31
      Socap to twór ludzi którzy usecrypt, ktorzy wsadzilli ludzi na mine. Opisywane w puls biznesu, trzymajcie sie z daleka
    • dramaria Re: SoCap Bonus benefit pozapłacowy 08.01.23, 08:17
      Odkąd wprowadzili u nas SoCap Bonus bardzo dobrze zarobiłam. w sumie to jestem 32% na plusie z tych pieniędzy które trzymałam w bonusie. Genialny benefit naprawdę
      • mariano_italiano23 Re: SoCap Bonus benefit pozapłacowy 09.01.23, 15:49
        Zgodzę się z tobą socap jest świetny karta działa, cashback naliczają zgodnie z regulaminem, nie mam na co narzekać nawet, wszystko jest o tyle przemyślane
        • mdoriano Re: SoCap Bonus benefit pozapłacowy 09.01.23, 15:59
          Mam pytanie jak szybko dostaliście rozliczenie w socap gdy go wprowadzili ? podobno mamy już wprowadzony i jestem ciekaw czy jutro dostanę już wypłatę w socap
          • mariano_italiano23 Re: SoCap Bonus benefit pozapłacowy 09.01.23, 16:03
            Mieliśmy to wprowadzone na koniec miesiąca więc wypłaty dostaliśmy już w socap jak podpisaliście już umowy i macie portfele to powinna jutro przyjść na wallet
    • janjot425 Re: SoCap Bonus benefit pozapłacowy 05.03.23, 18:39
      Ci od Socap zrobili produkt Abbey House jakoś w 2012 roku. Ludzi zostali pozbawieni dużych pieniędzy które wrzucili w to. Do dziś procesy się ciągną. Wiadomo przecież, że na początku będzie ten socap token rósł, jak w każdej piramidzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka