Dodaj do ulubionych

Oferty pracy

15.01.18, 19:39
Umieszczając swoje oferty pracy na nowoczesnej i dynamicznie się rozwijającej platformie www.jobtoperson.com możecie Państwo odnaleźć poszukiwanych pracowników. Zachęcam również zleceniobiorców do śledzenia oferty.
Obserwuj wątek
    • Gość: Anna Re: Oferty pracy IP: *.itsa.net.pl 12.02.18, 13:12
      Witam, moja firma poszukuje obecnie nowych pracowników ze znajomością języka greckiego, hiszpańskiego, włoskiego. Praca stacjonarna w Warszawie,dobra lokalizacja,gwarantowana podstawa plus liczne prowizje. Chętnych zapraszam do przesyłania swojej aplikacji na rekrutacja.warszawa87@gmail.com
    • john.snow Re: Oferty pracy 13.02.18, 00:51
      Wiem, że każdy od czegoś zaczyna, ale trochę mało tych ofert. Bez sporej kasy na promocję serwisu, czy bezpośrednie zdobywanie klientów raczej czarno widzę przyszłość tej strony
    • kamilos7099 Re: Oferty pracy 22.05.18, 00:54
      Z kolei na nowo powstałym portalu pracy i praktyk można znaleźć wiele ciekawych ofert w Warszawie: students.pl/oferty/lokalizacja/warszawa/
      • lotosowa425609 Re: Oferty pracy 17.08.18, 14:24
        A ja radzę przejrzeć oferty na tym portalu warszawa-praca.eu/oferty-pracy , bo mają naprawdę spory wybór ogłoszeń. Myślę, że każdy znajdzie tu coś dla siebie, niezależnie od tego czy szuka pracy na etacie czy jest studentem i mowa o dorywczym zajęciu.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka