Forum Pomoc O forum
ZMIEŃ
      archiwum

archiwum

(35 wyników)
    • Argument powtarzany przy postach typu: "jak mam się dostać do swoich starych wypowiedzi, skoro się zarchiwizowały" kwitowany jest: "znajduje się je wyszukiwarką" W tej chwili nie działa wyszukiwarka na f. ukrytym, archiwum dalej jest dostępne w sposób, jakby działala. Skoro nie można włączyć wyszukiwarki, to może prościej będzie dać dostęp do archiwum? Przydałby mi się post z października 2009, archiwum widzi najdalej do października 2010.
    • Jak zrobić aby można bylo przeglądać archiwum forum z zeszłego roku?
    • Proszę o pomoc, nie wiem, jak czytać wątki zarchwizowane (btw jak stare wątki są 'przenoszone' do archiwum? z poprzedniego roku, tj. w 2006 z 2005 i wcześniejszych?) Gdzie są w takim razie wątki sprzed 4-5 miesięcy? Też w archiwum? Jak do nich dotrzeć? Przykład - doszłam do 34. strony forum X (wątki z czerwca 2006), zmieniając numery strony w pasku www na górze, 35. strona już nie działała (ukazały się tylko wątki przyszpilone). Pozdrawiam.
    • Już 15, a archiwum ciągle zamknięte. Zaspał ktoś do roboty?
    • niby jest lista 1,2,3,4,5 ale nic w niej nie widac drodzy administratorzy jak sprawic aby archiwum mojego forum bylo dostepne, mialem tam tyle pieknych wpisow
    • Chciałabym odnaleźć stare wątki w archiwum jednego z forów prywatnych, chodzi mi o lata 2006 i 2007. Czy jest to możliwe?
    • Chciałam przejrzeć wszystkie zarchiwizowane wątki jakie tylko były w danym roku, ale okazało się to niemożliwe. Można wpisywać literę A, Z, W które często pojawiają się w zdaniach, ale nadal wszystko się nie wyświetla. A może jest na to sposób. Szkoda, że wyszukiwarka nie ma możliwości wyświetlania postów po dacie, miesiącu, albo roku. W ten sposób ginie bezpowrtonie większy dorobek forum.
    • Na forum "robótki ręczne" najstarsze dostępne posty są z października. Czy istnieje możliwość dotarcia do starszych wątków? Czy jest gdzieś jakieś archiwum? (Były tam ciekawe rzeczy, nie przepisałam sobie i teraz rwę włosy z głowy.)
    • Jak w temacie...
    • nie mogę znaleźć wątku o, który był napisany mniej /wiecej z początkiem grudnia,czy jest jakieś archiwum, w którym mogłabym to sprawdzić?
    • Jestem pracującym studentem i potrzebuję ściągnąć bardzo dużą dawkę materiału z wąskiego zakresu tematycznego(Białoruś), szerokiego czasowego... jak najgłębiej. Z Archiwum Rzeczpospolitej już mam - jest darmowe. Ale Wyborcza za nic nie chce mi udostępnić nieodpłatnie, ani taniej (żarłoczny kapitalizm) czy ktośmoże mi pomóc...? Tomasz z Warszawy kontakt: fitys@interia.pl 0608 326 721
    • Witam! Mam pytanie w sprawie archiwum GW. Chodzi mi o jednorazowy dostęp, a dokładnie 70-minutowy przez smsa. Na forum czasami system sam mnie wylogowuje w trakcie przeglądania, a przy jednorazowym korzystaniu z archiwum, gdy się wyloguję, to nie mogę się zalogować jeszcze raz, nawet gdy nie wykorzystałem czasu (tak przynajmniej zrozumiałem z opisu zasad korzystania z archiwum). Fakt, że do archiwum trzeba logować się osobno, ale czy tam też dzieją się takie numery, jak na forum,...
    • Witam Czy ktoś ma dostęp do archiwum gazety wyborczej - wykupiony abonament? Chce sprawdzić pare drobiazgów(jedno słowo kluczowe), nie wartych wydawania tych 35 pln za najtanszy dostep. Jakby ktoś mógł mi pomóc, będę zobowiązany. kuba info:kleofas@kalafior.net
    • Gdzie i jak mam odnaleźć archiwalne, sprzed trzech, czterech lat wątki na forum? I czy w ogóle to jest dostepne dla zwykłego forumowicza? Pomóżcie, zalezy mi... Pozdrawiam:-))) spinkaa
    • Mam następujące pytanie: jeśli forum umiera śmiercią naturalną - nikt na nim nie pisze - to czy po jakimś czasie jest likwidowane przez gazetę.pl? I co z archiwami tego forum?
    • Wątki poszczególnych forów są archiwizowane. Praktycznie są one dla większosci osób stracone, dla nowych na pewno. Ale przeciez fizycznie wątki te istnieja, tylko w innym miejscu. Czy nie można by utworzyć archiwum uporządkowanego? W tym sensie, ze można by je czytac w ten sam sposób jak forum aktywne. Chyba jest to mozliwe technicznie, bo to raczej sprawa wrzucenia wątków w odpowiednie pudełka?
    • Mam problem z wyszukiwaniem w archiwum w tym forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=33883 Może jakaś wskazówka od Szanownych Aesów? Byłbym wdzięczny.
    • Napiasane jest w reklamie "Dzięki netGazeta nie musisz płacić za dostęp do archiwów portalu Gazeta.pl w których zgromadziliśmy ponad pół miliona tekstów, kilkaset tysięcy zdjęć, grafik, plików pdf i nagrań w mp3". To wchodzę sobie np. tu: www2.gazeta.pl/wakacje/1411268,34668,1609643.html A ten mi krzyczy o jakieś SMS-y? O co chodzi? Łączę się przez NetGazeta. Połączenie mam skonfigurowane ręcznie - bez tego Waszego programu dostępowego.
    • tak sie sklada, ze potrzebuje doczytac kilka postow z piewrszej strony swojego wlasnego forum, nie pokazuje mi sie kompletnie nic jak ten problem rozwiazac lopatologicznie
    • Dlaczego posty/wątki sprzed kilku miesięcy muszą lądować w archiwum? Jaki jest ten limit? Jak znaleźć zarchiwizowane wątki z prywatnego forum ukrytego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się