armie

(14 wyniki)
  • Doszły mnie (niepotwierdzone) słuchy o wyburzaniu czworaków vis-a-vis nowej inwestycji przy Armii Krajowej ( www.ebb.pl ). Ponoć na ich miejscu ma CÓŚ stanąć....
  • Wiecie może, czy gdzieś w internecie są plany tej niby-modernizacji? Zastanawia mnie na przykład wysepka na wysokości Hubala. Czy jezdnia zostanie poszerzona, bo trochę się tam zrobiło wąsko...? No i jakie spowalniacze nam tym razem zafundują?
  • Od 23 do 31 sierpnia 2010 r. nastąpi całkowite zamknięcie ulicy Armii Krajowej w Pruszkowie dla ruchu kołowego na odcinku od ul. Lipowej do ul. B. Prusa. Zamknięcie ulicy wiąże się z prowadzoną aktualnie przebudową drogi, mającą na celu poprawę bezpieczeństwa kierowców i pieszych. Objazdy zostały wyznaczone ulicami: B. Prusa, Ceramiczną i Lipową www.powiat.pruszkow.pl/index.php?cmd=aktualnosci&opt=pokaz&id=112
  • Jedna z głównych ulic Pruszkowa, al. Armii Krajowej zyska nową nawierzchnię. Przebudowane będą także chodniki i ścieżki rowerowe. wiadomosci.wpr24.pl/pruszkow_rozpoczela_sie_modernizacja_armii_krajowej
  • To temat zwłaszcza dla zainteresowanych zmotoryzowanych. Czy ma ktoś z Was jakieś informacje dot. remontu odcinka ulicy Armii Krajowej przy szpitalu? Chodzi mi przede wszystkim o to co tam się dzieje i najwazniejsze, kiedy się skończy. Mało "wygodny" jest wyznaczony (chyba jedyny możliwy) objazd, dla pobliskich mieszkańców zwłaszcza. Swoją drogą, to trochę mało sprzyjająca pora roku na remonty drogowe. Miłego weekendowania, Pzdr.
  • 8 stycznia 2011 w Pruszkowie pobliżu skrzyżowania ul. Wojska Polskiego i Armii Krajowej i Wojska Polskiego znaleziono małego rudego psa. Pies na oko w wieku ok 4-5 lat. Pies miał obrożę i smycz. W chwili obecnej pies znajduje się w schronisku. Właściciela proszę o kontakt pod numer 501-689-715.
  • Bardzo proszę o namiar na dobrego fachowca z Pruszkowa lub okolic do naprawy pralki. Pralka ma 3 lata i nie grzeje mi wody.
  • Witam serdecznie, w nocy z 10/11.VI. o godzinie 2:57 obudził mnie straszny hałas, który w pierwszej chwili przypominał ryk silników samolotowych z tą tylko różnicą, że słychać go było aż do 3:04 kiedy nagle umilkł. Czy ktoś z Was "zaobserwował" podobne zjawisko i wie może co to było? Pozdrawiam, s.
  • Takiego bałaganu to chyba najstarsi pruszkowiacy nie pamiętają. Na rogu Armii Krajowej i Hubala już drugi rok trwa budowa dupartamentowca i jakoś końca tej zarazy nie widać. Łamane są wszelkie normy i przepisy dotyczące zabezpieczenia, ochrony przed hałasem, zachowania porządku, ochrony zieleni itp. I tak: od paru miesięcy dewastowany jest chodnik od strony obu ulic; prowizoryczne zabezpieczenia jakoś nikogo nie rażą, czy dopiero jakiś wypadek obudzi służby miejskie; hałas czynio...
  • możecie kogoś polecić - solidnego i nie drogiego z Pruszkowa?
  • witam, czy któraś z Pań mogłaby mi polecić jakąś dobrą manicurzystke w Pruszkowie? szukam również kontaktu do gabinetu P.Sabiny,która jakiś czas temu przeniosła się z osiedla Prusa podobno na Wrzesinek, ktoś moze wie gdzie? z góry dzięki za info.pozdrawiam
  • w willi na ul. Armii Krajowej, gdzie obecnie znajduje się pomnik, miał miejsce jeden ze smutniejszych epizodów w najnowszej historii Polski serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34317,2626001.html 60. rocznica aresztowania przywódców Polski Podziemnej W końcu marca 1945 r., dwa miesiące przed końcem II wojny światowej, NKWD podstępnie aresztowało w Pruszkowie pod Warszawą i uprowadziło do Moskwy 16 przywódców Polski Podziemnej. Była to demonstracja tego, czego Polacy mogą się spodziewać po wyz...
  • Czy może ktoś zna fachowca od lodówek? Takiego, co przyszedłby dzisiaj obejrzeć moją? Sprawa pilna, zawartość póki co jest na balkonie, ale chyba zbyt długo tam nie poleży... Szukałam przez wyszukiwarkę, ale znalazłam tylko wątek o uszczelce, a ja nie mam pojęcia co dolega mojej... wiem tylko, że odmówiła współpracy. Liczę na Was bardzo i dziękuję. Monika.
  • No, ku..a, w tym pieprzonym mieście nie da się już żyć. Ponoć jesteśmy w Europie, obowiązują jakieś normy unijne i różne takie sranie w banie, ale to tylko na pokaz, aby banda je...ych pierdzistołków brała kasę za wciskanie ludziom kitu. Kolejny raz poruszam ten temat, ale teraz to już koniec, wynoszę się. Od trzech lat w okolicy Armii Krajowej, Hubala, Kościelnej budują dupartamentowce. I coraz gorzej jest z zabezpieczeniem elementarnych warunków życia okolicznych mieszkańców. ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się