armie

(12 wyniki)
  • Dziś taka tabliczka pojawiła się na Armii Krajowej - czy to dobry znak? Ktoś się chce przekonać czy nam obwodnica jest potrzebna?
  • Prawdopodobnie dalej nabierają ludzi - nie naliczają rabatów ale naciągają na "promocje" chociaż wiedzą, że nie mają połączenia z centralą: Poczytajcie sami: - Gość: mała IP: *.play-internet.pl 20.02.12, 21:28 napisał: Jeśli chodzi o program lojalnościowy SMART to jesli nie ma tzw łączenia z centralą (zobacz sobie na dachu wielką antenę) nie ma ani sprawdzenia, ani zamawiania nagród ani tańszego tankowania z rabatem, (...) a zaraz potem w drugim wątku: - Gość: mała IP: *.play-internet.pl...
  • Ostrzegam Państwa przed bardzo niesympatyczną panią farmaceutką w aptece koło przystanku przy ul. Armii Krajowej na Starym Zdroju. Stałam 10 minut po leki, pani w tym czasie robiła telefoniczne zamówienie. Nie usłyszałam ani słowa "prosze poczekać" itd. Po 10.00 minutach musiałam zadzwonić do koleżanki i powiedzieć, że się trochę spóźnię na nasze spotkanie. Odeszłam do drzwi i szeptem rozpoczęłam rozmowę, w tym momencie pani z apteki strasznie na mnie "naskoczyła", że jej przesz...
  • Dlaczego na tym skrzyżowaniu ok. 15-16 nie ma policji, która zrobiła by wreszcie porządek z tymi którzy wjeżdzają na skrzyżowanie przy czerwonym świetle, kiedy jeszcze nie opusciły poprzednie pojazdy, a ci co stoją na 11 listopada, aby sie włączyć to stoją sobie i stoją....szlak mnie trafia.
  • No to doczekaliśmy się pasa BUS. Jak by nie można było przy przystankach zrobić strzałek do zjazdu na prawo. Już widze te korki które będą się tworzyć. Kiedyś ten pomysł się nie sprawdził i teraz powrócono do niego. Czas pokarze jak będzie bo może będzie płynniej wszystko się odbywać.
  • [b]Witam! Upubliczniam całość artykułu, którego część mieliście okazję przeczytać w gazecie "Nasz Region Dolnośląski". Życzę sobie i Wam drodzy forumowicze miłej lektury i merytorycznej dyskusji na poziomie :)[/b] [b][u]Czy jesteśmy bezbronni?[/u][/b] [b]Trwa obecnie profesjonalizacja Polskich Sił Zbrojnych. Wraz z odejściem w sierpniu ostatniego poboru do rezerwy, w szeregach armii powstała dość duża luka, którą trzeba zapełnić. Obecny kryzys gospodarczy nie sprzyja temu procesow...
  • Gdzie znajduje się budynek E Politechniki Wrocławskiej(filia Wałbrzych oczywiście)? Czy jest to w tym samym miejscu, co inne budynki, tj. na Wrocławskiej? Prosze o szybką odpowiedź, bo musze wyjaśnić przyszłemu studentowi z poza wałbrzycha jak tam dojechać
  • ?
  • Chciałbym sie nauczyc jezdzic na nartach, czy ktos zna jakiegos dobrego nauczyciela, jakas szkólka, najlepiej blisko Walbrzycha. Prosze podac mi rownież gdzie w Walbrzychu (okolicach) jest dobra wypożyczalnia sprzętu zimowego. pozdrawiam Krzysiek
  • Czy ktos z Was wie? Czy nie przypadkiem gdzies w okolicach ul. Reja? pzdr dla wszystkich
  • Ile razy i gdzie tory wałbrzyskiej sieci tramwajowej przecinały się z torami kolejowymi? Ciekawe czy ktoś odpowie rzeczowo. Nagród nie przewidziano, ale dobre słowo dla zwyciężcy zawsze się znajdzie. Pzdr moose
  • Uważajcie, żeby się nie zarazić!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się