armie

(25 wyników)
  • Witam czy ktos koryzsta z internetu bezprzzewodowego na Armii krajowej? Ja probuje polaczyc sie z laptopa za pomoca wi fi i wyskakuje mi taki komunikat:[u]Ograniczenie lub brak łączności Możesz nie mieć dostępu do Internetu lub niektórych zasobów sieciowych. Ten problem wystąpił, ponieważ sieć nie przypisała adresu sieciowego do tego komputera.[/u] Czy to jest wina ustawień laptopa ? czy aby korzystać z internetu na ak trzeba uiścić jakiś opłaty?? w szczegółach połączenia nie ma przypis...
  • Sytuacja wygląda tak-jadę od Kauflanda i chcę skręcić z ul.harcerskiej w armii krajowej-czyli w prawo.natomiast Ci z naprzeciwka skręcają w lewo,też w armii krajowej,czyli zawracają.więc kto ma pierwszeństwo?ja skręcając w prawo czy oni zawracając?proszę o Waszą interpretację.
  • Witam Przymierzam się do zakupu mobilnego internetu w sieci orange - docelowo bede z niego korzystał w ciechanowie w rejonie ulicy Armii Krajowej - bardzo proszę urzytkowników tego typu dostępu o opinię na temat jej funkcjonowania, jakie średnie szybkości przeważnie w tamtych rejonach można uzyskać i czy wogóle niema problemów z zasięgiem w tej części miasta jeśli chodzi o orange free. Będę wdzięczny za wszyskie informacje Pozdrawiam
  • MARKOWY KONCERT 6 30.X.2010 r. - ( sobota ) Kawiarnia Artystyczna C.K. i Sz. w Ciechanowie Start - 19.00 bilety : 25 zł. - przedsprzedaż 30 zł. - w dniu koncertu Wystąpią : ARMIA SMIRNOFF 365 DNI WAR-SAW
  • Od ponad 3 tygodni gotowa jest nowa nitka Armii Krajowej, a przynajmniej na to wygląda bowiem nic się na niej nie dzieje. Natomiast na starej jezdni, gdzie odbywa się normalny ruch ustawiają maszyny (koparki, wywrotki etc.) blokujące przejazd. często stoją w niewielkich odległościach od siebie co skutecznie blokuje przejazd. W normalnym świecie, jak zrobią jedna nitkę, to oddają ja do uzytku i wtedy biora się za remont drugiej, aby jak najmniej utrudniać kierowcom poruszanie się, ale w...
  • Uważajcie na rowerzystów na Armii Krajowej. Po wybudowaniu ścieżek rowerowych uważają, że mają pierwszeństwo na tych przejazdach. Rozumiem kiedy jedziemy AK i skręcamy w podrzędną to ustępujemy pieszym i rowerzystom. Ale co innego kiedy dojeżdżamy do skrzyżowań z Polnej (Kauflanf), Rzeczkowskiej czy Ranieckiej. Co niektórzy wymuszają pierwszeństwo na tych przejazdach! Pół biedy kiedy ktoś jedzie spacerowo i zdążymy wyhamować, gożej kiedy trafi się cyklista jadący szybciej.
  • Wczoraj chciałem wypłacić pieniądze z bankomatu Cash4You. Przecierałem oczy ze zdumienia. Bankomatu nie ma i wygląda jakby nigdy nie było. CZy ktoś wie, co się z nim stało?
  • Nowo budowana pętla wygląda jak ekspresówka przecinająca miasto. Moim zdaniem na wielgachnym pasie zieleni między jezdniami powinno sie posadzić drzewa. Wtedy była by to prawdziwa Aleja Armii Krajowej. Drzewa dodatkowo tłumiłyby hałas.
  • Właśnie na tym skrzyżowaniu kierowcy nagminnie przejeżdżają na czerwonym świetle, jak myślicie drodzy kierowcy i kierowniczki;) z Ciechanowa, o czym to świadczy?
  • Wie ktos może co buduja w sadku na przeciwko Carrefora?
  • W naszym miasteczku mamy tor wyścigowy na nowo otwartej i wyremontowanej Armii Krajowej. Letnie ciepłe wieczory i spokojny sen umila nam ryk silników motorów. Gdzie jest nasza policja. Czy dopiero się zjawią jak jakiś kierowca będzie miał wypadek. Bedzie kolejny dawca. Czy nowy komendant wie że taka ulica jest w naszym miasteczku i trzeba tam wysłać kilka patroli i wypisać kilka mandatów aby poskromić naszych rajdowców. Czy wam też jest miło słuchać tego warkotu - przecież nied...
  • Zaczyna się maj, robót przy Armii Krajowej nie widać. Co jest przyczyną opóźnień w pracach?? Czy na drugiej jezdni też będą za niskie studzienki kanalizacyjne??
  • Nurtuje mnie pytanie. Kto ma pierwszeństwo skręcający w prawo z Carreffoura w dwupasmową Armii Krajowej czy skręcający w lewo od strony Kauflanda w Armii Krajowej ( stoją na przeciwko siebie). Teoretycznie wyjeżdżając z Carreffoura wyjeżdżam z drogi wew. więc ustępuję wyjeżdżającemu od Kauflanda pomimo, że on ma mnie po prawej stronie.
  • wiecie moze co bedzie w budyneku na armii krajowej koło championa ??
  • wczoraj wieczorem pit bull terier rozszarpał kotną kotkę przed klatką bloku, a właściciel tego psa miał ubaw. Może właściwe służby w tym mieście zrobią porządek z właścicielami takich psów, może ktoś w końcu się obudzi zanim usłyszymy kolejną sensację w telewizji, że pies pogryzł dziecko. Jak to jest możliwe, że właściciele takich groźnych ras wyprowadzane są bez kagańca?!
  • Ludzie co wy robicie z ta wodą żadnej informacji żadnego beczkowozu jak działają instytucje przecież do granda.
  • Doszły mnie słychy że mają ruszać z budową drugiej nitki Armii Krajowej. czy słyszeliście cos o tym? Może wiecie kiedy sie rozpocznie budowa? Czy ta droga ma być ta obiecaną "obwodnicą" przez jeziorko i alekse? Co sobie Pan WW mysli i jak spojrzy ludzom którym pusci pod oknami setki ciężarówek? Dlaczego nie zrobi tego np przez śmiecin, gdzie sam mieszka? Oj ta nasza władza. Drugi PRL. Rece opadaja.
  • Ktoś wie co sie stało? Tyle policji, straż miejska, pogotowie, duża cysterna za pasami.
  • J/W. Słyszałem coś że Polo Market.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się