aso

(3 wyniki)
  • Mój Krzys keidys inetensywnie chorował na anginy (było to ponad 3 lata temu) od dwóch lat prawie nie choruje. niestety od początku listopada prawie ciagle kaszle. raz dostał antybiotyk ale to na zapalenie ucha (ceclor ?). Mimo kaszlu (suchego) lekarka nie stwierdza zmian na oskrzelach a on czasem aż płacze z kaszlu. Zrobiłam mu badania i okazało się że ma obecność szczawianów w moczu i dodatkowo Aso 200. CZy ktos ma jakiś pomysł jak mu pomóc? Bo lekarka przepisała tylko zyrtec po którym nie m...
  • moje dzieci właśnie zakończyły antybiotyk poszkarlatynie ,zrobiliśmy też badania i wyszło że aso jest podwyższone,co podobno jest zjawiskiem normalnym po tej chorobie,natomias nurtuje mnie czy to podwyższone aso podlega dalszemu leczeniu ,czy zostawia się aż samo za jakiś czas się obniży-miłyście jakieś doświadczenia w tym temacie?
  • i co wskazuje na takie bole? moj synek, 4,5 roku, ok. miesiac temu przeszedl angine i wg mnie po kuracji antybiotykowej bylo wszystko ok. od ok. 10 dni co kilka dni mlodemu skacze temp. do 38 z kreskami, skarzy sie na bol nog, w nocy wrecz nie moze spac, po paracetamolu spada temp, wszystko wraca do normy i tak juz 3 razy :( jakies sugestie? dzieki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się