aso

(4 wyniki)
  • jakie macie doświadczenia z aso we wrocławiu na karkonoskiej? moje niestety są tragiczne :( pojechałem zrobić tam rozrząd i wariator(zasugerowano mi również wymianę pompy wody, a w trakcie roboty również wymianę oleju-bo nowy wariator, no i wyszyły w trakcie wymiany jeszcze napinacz paska klinowego i pasek oraz półpanewki. kosztowało mnie to : części 1543,35 zł + robocizna 610 zł = 2153,35 zł w trakcie wymiany poinformowano mnie, ze słychać postukające popychacze, a na za...
  • witajcie! Mam prosbe, znacie moze dobry serwis, aso gdzie moglbym sprawdzic swoja alfunie? oczywiscie we wroclawiu! Nie jestem z Wrocka! Z gory dziekuje za pomoc!
  • jak w temacie juz chyba 6 silniczków krokowych wymieniłem,powodem ze sie psują jest impuls elektryczny który wystepuje nawet na wyłaczonym zapłonie wiec cos jest nie tak impuls ten atakuje krokówke i wtedy przepustnica sie otwiera jak bysmy wciskali gaz na zapalonym silniku juz nie wiem co robić aso w bielsku kopie już dzien z tym i narazie nic nie wykryli moze jutro:) komputer został wymieniony na nowy w aso rok temu ale niestety nie pomogło dodam ze chodzi o alfe 156. ...
  • jak myślicie, czy warto wymieniac rozrząd w ar 1,8 (pięcioletnia 50 tkm) w serwisie ar czy też każdy warsztat da sobie z tym radę? w serwisie ar jest chyba ze dwa razy drożej. a w ogóle macie rozeznanie w różnicach cen miedzy serwisem a warsztatami nie autoryzowanymi? pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się