Forum Gospodarka ODZIEŻ UŻYWANA
ZMIEŃ
      biznesu

biznesu

(5 wyników)
    • Bardzo prosiłabym o wypowiedzi osób które mają sklepy z odzieżą używaną, jak Wam idzie sprzedaż w ostatnim czasie? Niektórzy mówią, że zima to najgorszy czas, że ludzie mało kupują, a na wiosnę się rusza.. Hmm.. jakoś u mnie tego nie zauważyłam, a wręcz przeciwnie.. :( co wynika z utargów..że póki co lepsze były w zimie niż teraz :( Towar mam ładny, dużo metki, sukienek, bluzeczek itd, ceny też bardzo przystępne z tego co klienci mówią..że w pobliskich ciuchach są dużo wyższe.. Także nie ...
    • witam, od dluzszego czasu zastanawiam sie nad otwarciem sklepu z odzieza uzywana aczkowliek sortowana zastanawiam sie patrzac po tych wszystkich sklepach z uzywana odzieza z jakimi kosztami musze sie liczyc ile bedzie mnie kosztowac prowadzenie dzialalnosci + co tygodniowa wymiana towaru? prosze o rady
    • .... cuda panie cuda ... gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,9676007,Ciuszki_z_Anglii_i_handel_obwozny___jak_rozkrecic.html?as=2&startsz=x
    • Door to Door z Norwegii /prawdziwy/, własne zbiórki. Towar markowy, wcale nie tak zimowy jak się większości wydaje, mały odpad. tel. 601367806
    • PONAWIAM PYTANIE ODNOSNIE ROZKRECANIA BIZNESU JAK DłUGO TRWA TO TZW ROZKRECANIE W CICHOLANDACH

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się