biznesu

(12 wyniki)
  • Jestem nowy w biznesie MLM i chciałbym zapytać bardziej doświadczonych jakie mogą polecić książki dla początkujących i nie tylko. Bardzo proszę o poważne wpisy. Szukam czegoś naprawdę dobrego, a nie jakieś bajdy...
  • Witam ! Jestem nie Polakiem lecz tu żyję ! (To powiedziałem dla kritykantów mojej gramatyki.) Więc: Czytałem Wasz forum ! Super ! Jest tu kilka fachowiec ! Duuużo wiecie o MLM , o Networkingu, o błędach np. Amway-a, itp. OK. Zaczynamy: Polacy ! Wykorzystujmy wszelkie Wasze / Nasze wiedzy : Twórzmy My nowy biznes. Nie kritykujmy tych którzy nie bali się, nie byli leniwi i zrobili własny MLM. Pokażcie / Pokażmy , że my też mamy mózg, nie tylko dużą bużę...
  • forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16274 Gospodarz tego forum o pseudo "ignorant11" to wyjątkowo prymitywny, chamowaty i arogancki typ. Przestrzegam wszystkich MLM-owców przed wdawaniem się w dyskusję na tym forum. Szkoda czasu.
  • Polski mlm,który opanował wiele zagranicznych rynków prosty i niezawodny.Zużywalne produkty dla każdego,tanie i dobrej jakości.Nie lubisz sprzedawać-nie szkodzi,to nawet lepiej.znajdż klientów dla firmy niech sami kupią sobie co chcą i kiedy chcą od ich obrotu firma wypłaci Ci prowizję.To tylko jedna z możliwości uzyskania dochodu o innych porozmawiamy jak zadzwonisz.602-444-667.
  • Amvay(7)

Widze ze jest tu kilka osób znających sie na różnych firmach. Wczoraj wieczorem rozmawiałem z facetem na temat tej firmy. Mam mieszane uczucia duzo sprzecznych informacji na necie. Co byście mogli doradzić? Pieniadze mi sie podobają, a praca chyba jak wszędzie. Zawsze trzeba się narobić aby były jakieś efekty.
  • no prosze mnie też usunął nasz kolega :P ech szkoda słów jak w tym kraju to możliwe że jedni choć z różnych firm jakoś mogą ze sobą logicznie bez nerwów rozmawiać a inni nawet nie chcą wysłuchać twojego zdania??? i dziwić się potem że jak ktoś słyszy o biznesie MLM to z "góry" dziękuje i mówi "nie".... jest tyle firm w tym kraju to normalne że wszyscy ze sobą konkurują ale bez przesady! jeśli mamy problemy z ludźmi którzy źle postrzegają naszą branżę to mamy je wszyscy.... powin...
  • Obserwując od dłuższego czasu możliwości zarabiania w sieci po raz kolejny spotykam się z ofertami przeróżnych firm działających na zasadach MLM. Wszystkie one różnią się od klasycznego networku tym, że prowadzimy owy biznes wyłacznie (bądź w zdecydowanej większości) za pośrednictwem internetu - mail, fora, adwords, adsense, mailing, banery i wszelkimi innymi metodami marketingu/promowania naszego biznesu, na jakie pozwala nam internet (pomijamy spam). Mam oczywiście na uwadze pow...
  • Jak myślicie, co jest taniej prowadzić: 1. Działalność gospodarczą współpracując z firmą MLM, czy 2. Jakikolwiek inny biznes tradycyjny - np.: kancelaria prawnicza, sklepik na mieście z ciuchami lub firma zajmująca się kładzeniem glazury, terakoty... romek
  • niedawno natkonołęm się na strone która oferuje mi 4 pakiety które musze kupić każdy po 5 zł. W sumie więc zaiwestowałbym 20 zł (ale to nie jest najważniejsze) Potem wpisuję swoje dane w jakims formularzu i zarabiam na 4 poziomach Chciałem się spytać czy to jest wogóle legalne i czy można wogóle na tym zarobić Proszę o opinie osób które próbowały swoich sił w tym biznesie i czy coś osiogneły. Proszę o rzetelne odpowiedzi z góry dzięki :]
  • To forum miało dotyczyć zdrowych i etycznych spostrzeżeń w branży. Zadam więc pytanie: Jakie są działania nieetyczne w MLM.
  • 1 wszy lider chce złożyć donos do prokuratury, bo starter w ACN kosztuje 500 zł. Czy ktoś z forumowiczów tutaj obecnych orientuje sie może ile obecnie kosztuje starter w Herbalife i FLPP? I ile płaci się w Herbalife za to, żeby uzyskać bonus? romek
  • tak myśle sobie, że co książka i inny autor to inaczej określany jest network marketing....:-)) czy spotkaliście się z jakimś ciekawym określeniem???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się