Forum Zdrowie Zdrowie kobiety Zdrowie kobiety
ZMIEŃ
      brzuch jak balon

brzuch jak balon

(4 wyniki)
    • dziewczyny, pocieszcie mnie, bo już sama nie wiem cz to norma mniej więcej od połowy cyklu, szczególnie przed miesiączką brzuch robi mi się jak balon, jestem non stop wzdęta, czuję ciężar w brzuchu, choć mało jem jak nie wciągnę brzucha, wyglądam jak w ciąży (choć jestem szczupła) ech.... też tak macie?
    • Mam pytanie czy mógłby mi ktoś poradzić co z tym zrobić? Od kilku lat mój brzuch co pare dni robi się jak balon. Nie wiem od czego to i jak temu zapobiegać. Wyniki w porządku, nie biorę tabletek antykoncepcyjnych, moje żywienie wydaje mi się że jest ok bez wzdymających rzeczy. Brałam tabletki na wzdęcia - nic. Teraz jem activie też nie pomaga. Proszę o jakieś rady.
    • od pewnego czasu z niewiadomej przyczyny moj brzuch po kazdym naqwet najmniejszym posilku robi sie jak balon i nie potrafie nic na to poradzic jem tyle co zawsze a on rosnie jak po jakiejs ogromnej wyzerce pomozcie co mam zrobic aby tak sie nie dzialo??
    • Żaden z objawów zbliżajcej się miesiączki nie dokucza mi tak, jak to okropne uczucie wzdęcia. Przestaję się mieścić w swoje ciuchy, brzuch sterczy jak piłka, jest napięty i "ciężki". Od paru miesięcy zmieniłam sposób odżywiania, nie jem słodyczy, tłustych potraw, nie piję alkoholu i napojów gazowanych, za to dużo warzyw, chudego mięsa i nabiału, chleb tylko razowy - i nic, bez zmian. Już na tydzień przed okresem zaczynam puchnąć, waga wzrasta o 2-4 kg (potem spada). Czy jest na to...
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się