Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      do firmy

do firmy

(5 wyników)
    • czytam to forum i tak się zastanawiam. Ludzie pytaja dlaczego nikt nie odpowiada na cv, jak znaleźć pracę itd . Prowadzę teraz rekrutacje i na kilkadziesiąt cv, które przyszły tylko 4 osoby przysłały takie dokumenty o jakie prosiłam (oprócz cv i listu motywacyjnego poprosiłam o próbkę listu o konkretnej tematyce - potrzebny mi pracownik, który biegle posługuje się ojczystym językiem w piśmie:)). Czy te pozostałe osoby będą się teraz zastanawiać dlaczego do nich nie oddzwonilismy ?...
    • Witam!Czy poszukując pracy wato wysyłać CV do firm, które nie prowadzą rekrutacij w danej chwili na knkretne stanowisko??Czy wogóle ktoś czyta takie CV?
    • Hej, Przymierzam sie do podjecia pracy w zachodniej firmie rekrutacyjnej w Wa-wie. Zastanawiam sie, czy to dobry krok? Napiszcie jak sie pracuje - jesli mozecie to tez ile sie zarabia. Jak jest z prowizja - wyplacaja? Ile mozna miesiecznie z prowizji wyciagnac? Szczegolnie mnie interesuja konkretne nazwy firm - takiich godnych polecenia i takie na ktore trzeba uwazac. Prosze raczej o odpowiedzi tych co pracuja w Rekrutacji albo znaja konkrety 'od srodka' a nie opinie odrzu...
    • co robić??
    • czy zdarzyło się Wam wrócić po jakimś czasie do poprzedniego m-sca zatrudnienia?
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się