Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      dobrze wychowany

dobrze wychowany

(4 wyniki)
    • Oto link do artykułu: bielskobiala.gazeta.pl/bielskobiala/1,88025,10692546,Wole_dobrze_wychowanego_psa_niz_rozwydrzone_dziecko.html Lubię zwierzęta, miałam psa, którego kochałam przeogromnie, mam dziecko, rozumiem stanowisko i potrzeby zarówno właścicieli zwierząt jaki i rodziców, ale pani pisząca artykuł chyba nieco przesadziła. Jak uważacie?
    • Będę wdzięczna za każdy głos w dyskusji.
    • Tytuł jest, oczywiście, prowokacyjny, ale samo pytanie calkiem na serio. Kiedyś umiejętność tańca należala do kindersztuby. Tak jak umiejętność poslugiwania się sztućcami i konwersowania przy stole na różne tematy. Bardzo mi się podoba, jak ktoś ładnie tańczy - wszystko jedno, solo czy w duecie ; ) Sama tańczyć nie lubię, nie znoszę, uważam, że nie umiem, chociaz na stosowne lekcje chodzilam, rytmikę w szkole też przez wiele lat mialam i stosowne wyczucie rytmu i taktu posiadam. ...
    • Pewnie mnie skrytykujecie za to, że obgaduję znajomą, i że z nudów nie mam co robic, ale trudno. Była u mnie niedawno znajoma z córką. Chodzi o to, że takiego dziecka to jeszcze nie widziałam na oczy. W czym rzecz? Otóż, dziecko jest bardzo, nie wiem, czy to dobre słowo, zmanierowane. Może przesadzam, ale to bardzo sztywne dziecko, przy stole siedzi prosto, tak ,,porządnie''. Może ładnie to wygląda, ale jest to ewidentnie narzucone przez jej matkę. Ona zawsze była spokojna, zawsze jej słuchał...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się