Forum eDziecko edziecko Wychowanie
ZMIEŃ
      dobrze wychowany

dobrze wychowany

(6 wyników)
    • www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/992d0701c4eeab2f.html
    • Nasza młodzież kocha dzisiaj luksus. Młodym brak dobrych manier i mają w pogardzie autorytety; zachowują sie bez szacunku wobec starszych i w miejscach do nauki urządzają sobie pogaduszki; już nie wstają, gdy starsi wchodzą do pomieszczenia; sprzeciwiają się rodzicom, mówią nie pytani, pochlaniają jedzenie zamiast je spożywać i tyranizują swoich nauczycieli te słowa napisał taki facet : Sokrates; w V w. p.n.e. :)
    • bylam dziś z córką w sklepie i zaczęła sie akcja typu ,,mamo chce monte'' mowie jej ze w domku jest monte i na sniadanko je zjemy no więc zaczela sie histeria ryk rzucanie sie na ziemie ale mowie sobie nie ustąpię no i poskutkowało bo mala sie juz uspokajala nagle podszedl do niej facet kupujący w tym sklepie i wrecza jej lizaka,nie wiem pomyslal ze mnie nie stac czy co czy zrobil wyrodnej matce na zlosc?ręcę opadają...
    • Witam, Chciałabym poznać wasze zdanie. Czy mając troje, czworo dzieci, jedno z rodziców powinno być z nimi w domu? Jak to się ma do jakości wychowania? Rozmawiałam niedawno ze swoją przyjaciółką, która ma pięciro dorosłego już rodzeństwa. Obie chcemy mieć więcej dzieci i zastanawiałyśmy się czy można to pogodzić z pracą zawodową. Za przykład wzięłam jej mamę, która dała sobie radę jednocześnie pracując z szóstką dzieci. Przyjaciółka powiedziała mi jednak, że w tamtych czasach jej ...
    • moja 5 letnia córka zaczeła chodzić od września do przedszkola (4 latków ) i wsystko się zaczeło tj problemy zdrowotne podejzenia adhd itp. słuchajcie potrafi na zawołanie wymiotować jeżeli na coś nie ma ochote kiedy bardzo nie chce iść do przedszkola wymyśla ze boli ją brzuszek i tak sobie to wkręci ze na wieczór wymiotuje, co z tym zrobić i jeszcze na koniec powie: mowiłam że będe zygać i idzie bawić się dalej sama nie wiem co mam robić zrobiłam jej badania bo ma w nocy duszący kas...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się