Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      energiczny

energiczny

(4 wyniki)
    • Moj własny, niestety :-/ Córka, 6 letnia jest strasznym łobuzem, a energii ma tyle,ze mogłaby zastąpić tę produkowaną przez kontrowersyjne wiatraki :D. Pokrótce, jest w 10 miejscach na raz, robi kilka czynności jednocześnie, biega, tłucze się po podłodze (akurat taki pech,że razem kilka dni tylko we 2)a już najgorsze co robi i mega- migrenogenne jest szczekanie psa ze 100% odgrywaniem a więc jest szczekanie (jakieś takie agresywne ;-), jest tez bieganie na 4- ro z dwoma naszymi psami po podło...
    • Cześć, Czy ktoś z Was ma przyjemność wychowywać maluszka, którego nie można spuścić z oka, bo się zabije po prostu?
    • ...mam dzisiaj dosc...jestem slomiana wdowoa, w 7dmym miesiacu ciazy,i dodatkowo z synekime (prawie) 3 latkiem ...i chce sie WYC!!!!!!jedymym momentem odpoczynku to jak on zasnie albo jak idzie do przedszkola a ja do pracy...pozatym ..na okragly zegar!!!!! wlasnie przed chwila bylo 10 minut spokoju...przyczyna ...zapomnialam zamknac szafe na specjalny haczyk i wszystkie ubraniasa na podlodze....no poryczalam sie ....wszystko jest NIE!!!!! z wrzaskiem i buntem godnym 2 latka (mysl...
    • ------------------------------- ------------------------------- ---------------- -- Chciałam się zapytać czy macie może jakieś sposoby,a może leki na ciągłe zmęczenie.Śpię po 7 godzin,a i tak potem w ciągu dnia jestem nie do życia. Biorę jakieś preparaty witaminowe i żeń-szeń,ale to na nic.Mam niskie ciśnienie,a kawa też nie pomaga.Jestem w domu z 2-letnią energiczną dziewczynką i musze byc w doskonałej kondycji. Jest mi bardzo zle z tego powodu. Poradzce coś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się