feel

(4 wyniki)
  • w zasadzie nie wiem czy to jest tytul, ale calkiem mozliwe ze tytul to wlasnie "I feel love" jest to piosenka w stylu techno, taka szybka, ale nie "cięzka" śpiewa (o dziwo) jakis facet a nie babka slowa (mniej wiecej) : I feel love I feel love I feel love I feel love... Wherever you go whatever you do I will follow piosenka jest boska! slyszalam ją tylko kilka razy w zyciu, zapadla mi w pamiec, nie moge znalezc wykonawcy, bede bardzo wdzieczna za jakakolwiek pom...
  • Wczoraj w nocy naszła mnie nutka, ale pamiętam tylko tyle: "...touch me, feel me..." i ani grama więcej ;/ Nie wiem też jakie klimaty by to mogły być, bo w zasadzie słucham wszystkiego :) Może ktoś wie, o co mi chodzi? Podawajcie propozycje, to może coś mi zaświta, bo jak na razie, to kiepsko mi idzie :( Pozdro :)
  • w zasadzie nie wiem czy to jest tytul, ale calkiem mozliwe ze tytul to wlasnie "I feel love" jest to piosenka w stylu techno, taka szybka, ale nie "cięzka" śpiewa (o dziwo) jakis facet a nie babka slowa (mniej wiecej) : I feel love I feel love I feel love I feel love... Wherever you go whatever you do I will follow piosenka jest boska! slyszalam ją tylko kilka razy w zyciu, zapadla mi w pamiec, nie moge znalezc wykonawcy, bede bardzo wdzieczna za jakakolwiek pom...
  • przejrzalam jego piosenki na youtube ale tej nie znalazłam; chodzi mo taką w ktorej w refrenie czy gdzieś w środku jest wyraz/zwrot, ktory brzmi jak "rulia' z naciskiem na u, czy "uja", często leci w radiu, jakaś taka na topie, pomóżcie:)
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się