feel

(3 wyniki)
  • different;) entertainment.timesonline.co.uk/tol/arts_and_entertainment/music/article4867532.ece w skrocie, cale szczescie ze nie jestem facetem, bo bym musiala to wszystko znoscic. Moj maz szczesciarzem jest;) (jego slowa jego slowa serio nie moja nieskromnosc!) Dlaczego przykladowa rasa kobiet do ktorej odnosi sie ten artykul musi miec tak okrutny gust? Inna sprawa, czy moze rzeczywiscie, jakbym sluchala timberlake;a a nie the fall to bym byla bardziej kobieca i na mala misecz...
  • Piosenka po śmierci, dla tych co nadal żyją. SON SONG Sometimes I don't want to face life Sometimes I feel empty inside But every moment is precious And everyone will turn to dust Dust myself up and I scream at the sky It's been so hard but I can't let it die Turn my head up, looking at the stars So many years, I still wonder where you are? Dust myself up and I scream at the sky It's been so hard and I ask myself why? Turn my head up, looking at the sun Waited so long...
  • jestem konik co ma grzywę i z tej grzywy wielką bidę kiedy głowa mnie się kiwa to się grzwywa wysypywa raz wsypała się do oczu z grzywy robię więc warkoczyk i warkoczem jak jagienka macham żwawo w tle piosenka: jestem konik co ma grzywę ....
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się