Forum Komputery grafika komputerowa
ZMIEŃ
      fotografie

fotografie

(5 wyników)
    • Drodzy Graficy i nie tylko - proszę o radę. Jestem 31 letną babką, nie dawno porzuciłam pracę w nudnej korporacji po 16 godzin dziennie, przyprowadziłam się z Wawy do mniejszego miasta. I dobrze mi jest z tym wszystkim, opiekuje się dzieckiem w przyjemnym otoczeniu :-) Ostatnio ściągnęłam sobie na próbę Photoshopa CS3 PL i odkryłam podstawy tego magicznego programu. Przyznaje ze zwalił mnie z nóg, pracowałam do niedawna w reklamie więc o Photoshopie „słyszałam” he he...
    • witam! chcialabym wydrukowac zdjecie na formacie A2 na papierze fotograficznym 135 gram, powiekszenie bedzie robione ze zdjecia czarno białego o wymiarach 10 x 15 cm... czy takie powiekszenie bedzie ladne? chcialabym uzyskac mozliwie jak najladniejszy efekt, gdyz zdjecie ma byc prezentem:) czy 10X15 do takiego powiekszenia starczy czy moze z wiekszego zdjecia zrobionego u fotografa dopiero powiekszac do A2? prosze o pomoc!
    • jak sie uporac z tym zagadnieniem podczas druku, jak przygotowac ten dodatkowy kolor w corelu ilustracja-fotka tez powinna byc drukowana z PANTONE?
    • www.zlotetarasy.pl/
    • najlepiej studium - na co zwrocic uwage przy wyborze szkoly pomozcie prosze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się