gadu-gadu

(7 wyników)
  • Witam. Chciałem ostrzec uzytkownikow GG ze dzisiaj na stronie www.gadu-gadu.pl przy sciaganiu najnowszej wersji GG pojawil sie kon trojanski. img147.imageshack.us/img147/8168/kontrojanski20061104g13er8.jpg
  • Czasami jak otwieram gg to wyskakuje komunikat że antyvir wykrył i usunął oprogramowanie typu spyware lokalicacja Dokumenty i ustawienia nazwa pliku to poczatek mojej domeny w e-mail ....@tradedubler .... często pojawia się przy odebraniu wiadomości od osoby z którą nie zacząłem rozmawiać albo przy pierwszym uruchomieniu gg Czy można jakoś to usunąć??? Mam Pande Titanium 2007 + Firewall
  • slyszeliscie cos o wirusie ktory rozsyla sie dzieki ksiazce kontaktowej w gadu-gadu??? ---pozdrawiam
  • żona zdradza mnie na czatach gadu itp nie wiem co robić jak dowiedzieć się koga ma i z kim utrzymuje kontakt,dzieciak też co kombinuje przez internet.
  • to znajdowalo swoje odbicie na moim komputerze
  • Uważajcie na taki tekst..nigdy na niego nie klikajcie; TO JEST UKRYTY WIRUS! 8705335 17:02:13 mam na imie Marek,znalazlem cie na fotka.pl jestes piekna, chce cie poznac! moja fotka jest tutaj 69.50.190.135/?to=MILOSC&from=fotkapl&type=new powiedz czy ci sie podobam?!!
  • Wyskakuje komunikat brak pliku c:/MS32DLL.dll.vbs ,oraz nie można otworzyć dysku C przez kliknięcie tylko przez otwórz Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 14:17:30, on 2007-05-07 Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\windows\System32\smss.exe C:\windows\system32\winlogon.exe C:\windows\system32\services.exe C:\windows\system32\lsass.exe C:\windows\system32\svchost.exe C:\windows\System3...
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się