Forum Kultura Muzyka Czarna Muzyka
ZMIEŃ
      hip hop

hip hop

(4 wyniki)
    • wczoraj obejrzalem program kuby wojewodzkiego,ktorego goscmi byli wienio i pele z molesty.ogladal ktos? moim zdaniem to co soba reprezentuja ci kolesie jest godne co najmniej politowania.zenada na maxa!kompletnie potwierdzali kazdy wyciagniety przez wojewodzkiego stereotyp polskiego hip hipu,tak hip hipu(bo dla mnie od zawsze polski hip hop jest po prostu zalosny,z bardzo nielicznymi wyjatkami).smialem sie ale rownoczesnie bylo mi wstyd,bo co maja pomyslec ludzie ktorzy dopiero ...
    • "Słabo mi się robi, gdy oglądam rapujących młodych ludzi. Nałożyli kapturki na głowy, szerokie spodnie, złote łańcuchy i myślą, że są cool. Żadnej oryginalności, no może poza tekstem opisującym polskie blokowisko, a nie nowojorskie slumsy. Toż to mizerna i prowincjonalna kalka. I niech mnie oni i ich fani znienawidzą" nic dodać nic ująć
    • hello, czy mozecie polecic fajna cykliczna impreze z r'n'b, hip hopem itp. w warszawie? wiem, ze Park ma cos takiego w niedziele (przynajmniej tak podaja na stronie), ale nigdy tam nie bylam w ten dzien tygodnia i nie wiem czy faktycznie leci tam taka muzyka, a nie jakies disco???
    • Na to własnie juz od dłuższego czasu czekałam - jest rewelacyjny, brak słów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się