Forum Zdrowie Zdrowie kobiety Zdrowie kobiety
ZMIEŃ
      jaka jest norma

jaka jest norma

(3 wyniki)
    • proszę o pomoc w interpretacji wyników badan, poszłam do prywatnej przychodni bo na kase chorych jakos kurcze zawsze okaze zdrowia jestem i badnia wychodzą super a problemów moich to nie rozwiazuje... niestety nie mam podanych norm od-do, tylko to co mi wyszło... znacie sie troszkę? TSH=4.33 T4 WOLNY-1.21 ESTRIADOL-47.8 FSH-6.8 LH-5.65 LH/FSH-0.82 PROGESTERON-0.5 PROLAKTYNA-22.1 TESTOSTERON CAŁKOWITY-0.41 z góry dziękuję...
    • Czy wynik TSH-0,574uIU/ml jest prawidlowy czy nie jest niski prosze o pomoc wizyte u lekarza mam dopiero za tydzien prosze???????
    • Witam! Zrobilam niedawno badania. Testosteron, z tego wzgledu, ze wystepuje u mnie nadmierne owlosienie, nie mam nadwagi. Testosteron 4,5; Prolaktyna 544! Moja pani ginekologpodala mi jedynie mastodynon i zaproponowala mierzenie temperatury, zeby sprawdzic czy wystepuje wogole owulacja. Mam bardzo bolesne miesiaczki i dziwny, uciazliwy bol lewego jajnika. Wystepowal do tej pory sporadycznie, a teraz naprawde czesto. Usg. wykazalo co nastepuje: lewy jajnik wiekszy o mniejszej ilos...
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?