klasyczna

(4 wyniki)
  • po 2 tygodniach dalej ropieje - normalne czy cos sie babrze?
  • Witam Panią Doktor i Was Forumowiczki, Aż wstd mi pisać, ale strach jest większy więc... Biorę Minulet od 2 lat bez przerwy (toleruję bardzo dobrze). W ostatni czwartek miałam drobne sensacje gastryczne (ale bez torsji, no "to drugie" tez bez przesady). Tabletki brałam. W piątek wzięłam jak zwykle o 22:00 (no mniej więcej), w sobotę, hmmm, nie było mnie w domu i wzięłam dopiero w niedzielę o ca 13:00 (ca 15 godzin spóźnienia!) a w międzyczasie - SEX! I teraz popadam w panikę....
  • ... babeczki i powiedzcie mi - ale tak bez bawełny - ile dni Was bolało po operacji brzusznej usunięcia torbieli z jajnika??? Ja już tydzień po, a boli jak jasna cholera:((( Dodam - cięcie w uśmiech. I od razu dodam - tak, pytałam lekarza - odpowiedź: no musi boleć...
  • Mam pytanie czy ktoraś z Was przechodziła podwiazanie jajowodów/jajników? Wiem że w Polsce nie ma takiej możliwosci ale ja mieszkam w UK i tu zaproponowani mi taki rodzaj antykoncepcji. Niestety nie moge miec wiecej dzieci bo: mam 3 malenstwa w domu i przeszlam trzy klasyczne cesarki. Lekarze mowia ze lepiej nie bo moze mi macica peknac. Jeśli tak to prosze napiszcie mi jak to wyglada, jakie są procedury, ile jest sie w szpitalu, jakie jest znieczulenie? pozdraiwiam i czekam z n...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się