Forum Komputery Wirusy, trojany, spyware
ZMIEŃ
      konfiguracja

konfiguracja

(5 wyników)
    • mam Pandę platinium kiedy ją otwieram /lewym przyciskiem myszy/ to mam coś takiego "Konfiguracja stalej ochrony" a w niej -stała ochrona plikow - w kratce jest tzw.ptaszek -stała ochrona poczty - w kratce jest j.w. -stała ochrona z pomocą firewalla - w kratce nie ma "ptaszka", czy to oznacza,że muszę ja skonfigurować /cokolwiek to znaczy/? ale dalej kiedy otwieram Pandę prawym p[rzyciskiem myszy to tam mam napisane,że wszystkie w/w elementy ochrony właćznie z firewallem sa a...
    • Do tej pory mialem modem i wszystko smigalo, ze hej, teraz mam stale lacze (siec lokalna) i nie chce mi pobierac definicji. Szukalem w konfiguracji NAV- a, ale nic mi tam nie pasowalo zbytnio. KOmunikat to:LiveUpdate could not connect to your Internet Service Provider. Verify your dial-up information is correct. z gory dzieki za pomoc
    • ....bardzo niedawno robiłem reinstalację systemu - połączyłęm się z internetem na ok. 2 minuty aby ściągnąć pewien sterownik...w tym czasie nie miałem jeszcze funkcjonującego firewall-a i antyvira . Wiem to lekkomyślnoś ale ledwo uszedłem z "życiem" .Komp zaczął się zawieszać i samostartować. Dodam iż połączyłęm się tylko z BEZPIECZNYMI STRONAMI. To co siędzieje w NET-ie poza naszymi oczami(odbieranie i wysyłąnie danych poprzes otwarte porty) to jest MASAKRA ! ! ! Nie oszukujmy ...
    • Witam, dzis po uruchomieniu komputera na pulpicie pojawila sie dotad nieznana mi ikonka NSSstub. Niepokoi mnie tez fakt, iz od kilku dni Avira nie aktualizuje sie sama. Prosze o pomoc. Oto logi: wklej.org/id/112159/ oraz wklej.org/id/112160/
    • proszę, podajcie link do tego tematu..nie mogę go tu znależć
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się