kopiowanie

(4 wyniki)
  • ... i w Firefoxie... wyczytalam ze to moze byc spowodowane jakims malwarem... pomoze ktos? oto efekt skanowania DSS wklej.org/id/120eecce93
  • Zreinstalowałam system przedwczoraj i od tego czasu męczy mnie usługa posłaniec i brak możliwości opcji kopiuj-wklej. Probowalam wylaczyc poslanca w panelu sterowania ale bez rezultatu. Moze ktos pomoze??
  • Mam XP Prof.i od pewnego czasu przy instalacji gier i programów pojawia się komunikat: 16 bitowy podsystem Windows c:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT. Ten plik systemowy nie nadaje się do uruchomienia aplikacji systemu MS-DOS lub Microsoft Windows
  • Witam! Może ktoś z Was jest mi wstanie cos pomóc? Nie mogę uruchomić programu "Microsoft Outlook 2000". Przy ładowani się programu wyskakuje wiadomość o błędzie przy rejestracji OLE. I że program jest nie poprawnie zainstalowany. Próbowałem już wszystkiego, włącznie z odinstalowaniem całego pakietu office i ponownej instalacji. Nic nie pomogło. Serdecznie z góry dziękuję za wszystkie sugestie. Piotr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się