Forum Komputery SAP R/3
ZMIEŃ
      kopiowanie

kopiowanie

(4 wyniki)
    • witam, w jaki sposób mogę przenieść zawartość kolumn do exela, kiedy podświetlam zawartośc kolumny na zółto, klikam przycisk copy który jest nad tabelką następnie ctrl+v w exelu i nic.
    • witam tworzę swoje dokumenty sprzedaży (na podstawie oferty i na podstawie standard order). Już je stworzylem, zdefiniowalem nowe pozycje (tez przez skopioowanie już istniejacych + jakieś ich modyfikacje), okreslilem linie harmonogramu. Stworzylem w SPRO powiązanie DOKSPRZED, POZYCJA etc. w (opracowaniu sterowania kopiowaniem dla dok. sprzedaży) Czyli wyglada na to ze po stronie dokumentów sprzedaży jest OK. Co dalej? Jak określić ze taka a taka pozycja z mojego nowego dokumentu na s...
    • witam, poszukuje tabeli, w ktorej sa przechowywane dane zwiazane z kosztami pierwotnymi dla projektow/elementow psp. bede wdzieczny za pomoc.
    • mam co miesiąc do zafakturowania kilka pozycji, niektóre z nich nieraz mają zerową ilość jednak muszą być wykazane na fakturze np. koszty przyłącza; ilość 1; cena 10 zł; wartość 10zł za liczni; ilość 1; cena 5 zł; wartość 5 zł zużycie wody; ilość 0; cena 2,5 zł; wartość 0 zł muszę zrobić zlecenie sprzedaży, dostawę i fakturę ze zleceniem sobie poradziłem niestety taka pozycja nie chce wejść do dostawy, nie wchodzi w grę ręczne dopisywanie. będę wdzięczny za wszelkie sugestie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się