Forum   lata 60

lata 60

(4 wyniki)
  • Witam, właśnie odebrałam dziś wyniki. Oczywiscie za badania musiałam zapłacić, bo mój lekarz rodzinny uznał, że zaburzenia lękowe, nieuzasadnione tycie, wysypki itp to niewystarczający powód do skierowania na badania... Proszę o waszą interpretację (skorzystałam już z kalkulatora): [b]FT4[/b] 0% [wynik 12, norma (12 - 22)] [b]FT3[/b] 40.00% [wynik 5.09, norma (3.95 - 6.8)] [b]TSH[/b] - 3,3 [norma (0,27-4,2) Oczywiście Pani w laboratorium wręczając mi wyniki powiedziała - "wszystko...
  • L.S.D(6)

    W latach 60-ątych pracowała nad tym narkotykiem S.I.A.Ja to kiedyś 2 lub trzy razy brałem ,słynny kwach.Nieziemski narkotyk,po nim ma sie bardzo mocno rozszerzony umysł,to znaczy wiele rzeczy sie pojmuje. Podobne działenie do stanu schizofrenicznego. Tak samo jak schize mozna kontrolowac,i tak samo mozna kontrolowac się po L.S.D.Nie proponuje nikomu.Bo na niektórych różnie działa. Ale też wiele rzeczy mozna zrozumiec i przemyślec póżniej na trzeżwo.
  • Tsh 1,37 (wartosc referencyjna 0,25-5,00 ulU/ml) Ft4 1,07 (wartosc referencyjna 0,69-1,56 ng/dl) Ft3 (wynik bedzie za tydzien) Przeciwciala ATG 23,85 IU/ml (zakres referencyjny 0,0-115,0) Przeciwciala przeciwko peroksydazie tarczycowej(ATPO) 19,9 U/ml (zakres referencyjny 0,0-34,0) Wynik badania radiologicznego - tarczyca Tarczyca mała o wymiarach głebokim płatów po 15 mm(obj. po 4 cm^) normoechogeniczna bez zmian ogniskowych. Powiekszonych wezłow chlonnych szyjnych nie st...
  • Witam was serdecznie, jestem studentką ed. opiekuńczo-wychowawczej i mam do napisania prackę z logopedii nt. masażu i ćwiczeń stosowanych po operacji rozszczepu wargi i podniebienia. poszukuje na ten temat literatury, ale tu w naszym mieście jest trochę ciężko, dlatego mam prośbę jeśli możecie podać jakieś pozycje lub adresy internetowe to byłabym baaaardzo wdzięczna. Z góry dziękuję Karolina

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się