layout

(3 wyniki)
  • Witam wszystkich, Kumpel poprosił mnie o pomoc przy grafice na jego stronkę. No o o ile z samym projektem nie będzie problemu bo znam Photoshopa to nie wiem jak powinienem do tego podejść: - w jakim pliku to zapisać, tak aby ktoś kto zajmie się technicznymi kwestiami mógł tą grafikę wykorzystać - ile to może max ważyć - na ile z takiego projektu można zrobić interaktywną stronkę (np. menu), linki do podstron itd. Proszę dajcie znać jak wiecie co i jak. Z góry dzięki Po...
  • Mam pewien problem. Otóż zrobiłam layout pod stronę w Photoshopie. Pocięłam go, zapisałam "Save for web" i wszystko jest idealnie z wyjątkiem małego szczegółu...stronka jest z lewej strony okna jak otworzę w Firefoxie. Co mam zrobić żeby była wyśrodkowana?? Używam Nvu jako edytora i na pewno trzeba tam coś wpisać, ale gdzie i co to już niestety nie wiem:( Może mi ktoś podpowiedzieć? Z góry bardzo dziękuję! Pozdrawiam
  • tak jak w pytaniu? od jakiegoś czasu robie stronki. Projektuje je w photoshopie, a potem tez programuję. Narazie robie to za friko zeby sie wprawic, ale juz pomalu mysle o firmie. czcialam sie dowiedziec ile mozna zgarnac za samo opracowanie graficzne strony. Z opinii moich dotychczasowych zleceniodawcow wiem ze sa niezle:)
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się