lenistwo

(4 wyniki)
  • Pytam poważnie. Mam prawie 30 lat i jestem strasznie leniwa. Najpierw utrzymywali mnie rodzice,od 8 lat mąż. Nigdy nie pracowałam bo mi się nie chce rano wstać, robić to co inni wymagają.Lubię spędzać czas po swojemu,długo spać spotykać się z przyjaciółmi, Nie mam żadnych ambicji,hobby . Jak temu zaradzić ? Nie potrafię się zmienić a tak bardzo bym chciała.
  • duzo kobiet prawie wogole nie dba o swoje zdrowie tylko o wyglad. dowod: post co 2 minuty z powaznymi chorobami !! Co z tego ze dobrze sie czują z zewnatrz jesli wewnatrz jest ruina. Efekt: grube baby czlapiace po ulicach niemogace zlapac oddechu. jak wyglad jest wazniejszy od zdrowia to ok spoko nic nie mowie. (oczywiscie lepiej jak jest to i to I jeszcze dodajac jak widze na forach internetowych,tony dziewczyn narzekajacych na zdrowie,szukaja szybkiej bezbolesnej,bezposwiecen metody...
  • odkrylam pare dni temu na mojej wewnetrznej wardze sromowej jakby taki dzyndzelek malutki. przestraszylam sie, ze to klykciny. jutro ide do ginekologa, zeby mnie obejrzal, ale dla pewnosci chcialabym sobie zrobic jakis wymaz z pochwy, zeby stwierdzic na 100% czy mam tego wirusa czy nie. stad moje pytanie: jak nazywa sie takie badanie? czy zwykla cytologia wystarczy? ile orientacyjnie kosztuje? jestem z warszawy, czy ktos moglby mi polecic dobre laboratorium analityczne w celu zrobienia ...
  • Witam serdecznie, poszukuję dobrego dermatologa we Wrocławiu Pomóżcie proszę dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się