Forum Sport Piłka nożna
ZMIEŃ
      manchester

manchester

(4 wyniki)
    • witam!chce wyslac list do manchesteru inted tylko nie umiem go napisac po angsielsku po sie nie ucze tego jezyka:( jak byscie mogli to prosze was napiszcie mi gotowy list po anglielsku (chcialbym abyscie uwzglednili ze jestem wielkim fanem tego klubu i chcialbym dostac jakies pamiatki a najbardziej biala meczowa koszulke) z gory dzieki!! jakos sie odwdziecze jak cos:)
    • 1:0 DA LIVERPOOL'U STRZELECEM BRAMKI JESR CROUCH!STRZALEM GLOWA POKONUJE VAN DER SARA!pILKA JESCZE ODBIJA SIĘ OD SŁUPKA!DUDEK NA LAWCE...;/
    • Witam wszystkim portalowiczów. Jestem wielkim fanem Manchesteru United i uważam, że to on wraz z Arsenalem i Liverpoolem stoczą batalię o mistrzostwo Anglii. Co prawda może to niektórych nudzić, że MU ciągle zdobywa mistrzostwo Anglii (7 wygranych sezonów z 10 sezonów Premier Leauge), ale to jest najlepsza drużyna na świecie (no może po Realu Madryt;). To jest mistrzowska drużyna, która z Beckham'em, Scholes'em, Giggs'em i van Nistelrooy'em w składzie jest w stanie pobić każdego. ...
    • Przecież nie można tak po prostu spuścić kogos kto spedził z drużyną kilkanaście lat. Panowie Właściciele - pieniądze to nie wszystko!!! Sir Ferguson powinien pracować dalej i sszkolić swojego nastepcę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się