Dodaj do ulubionych

KTO ZOSTANIE MISTRZEM ANGLII? MANCHESTER UNITED!!!

03.01.02, 20:04
Witam wszystkim portalowiczów. Jestem wielkim fanem Manchesteru United i
uważam, że to on wraz z Arsenalem i Liverpoolem stoczą batalię o mistrzostwo
Anglii. Co prawda może to niektórych nudzić, że MU ciągle zdobywa mistrzostwo
Anglii (7 wygranych sezonów z 10 sezonów Premier Leauge), ale to jest najlepsza
drużyna na świecie (no może po Realu Madryt;). To jest mistrzowska drużyna,
która z Beckham'em, Scholes'em, Giggs'em i van Nistelrooy'em w składzie jest w
stanie pobić każdego.
Może trochę przesadzam, bo ten sezon jest zdecydowanie najgorszy w wykonaniu
Czerwonych Diabłów od powstania Premier Leauge, ale takie już jest życie
wielkiego fana MU...
Obserwuj wątek
    • dawidb Gdzie wy jesteście ludzie?! 04.01.02, 13:34
      Gdzie wy jesteście ludzie?!
      • Gość: califat Tylko Liverpool!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.186.* 07.01.02, 14:09
    • capulet Re: KTO ZOSTANIE MISTRZEM ANGLII? MANCHESTER UNITED!!! 15.01.02, 23:50
      ave!
      przyznam się, że chyba nigdy na te forum nie zaglądałem, bo myślałem, że
      króluje tutaj polska liga, ale żem się przełamał i odpowiem na wątek, który
      odrazu rzuca się w oczy (szczególnie mi)
      zgadzam się w pełni z założycielem wątka, czego znaki dawałem wielokrotnie na
      forum ogólnym
      MU tak się rozpędziło, że cholernie ciężko będzie je powstrzymać
      Ruud strzela kiedy chce, Barthez nie puszcza szmat, obrona działa nieźle i
      jeszcze do tego David powrócił od składu (co zaznaczył w ostatnim meczu piękną
      brameczką i nie mniej pięknym podaniem, po którym niemal padła bramka)
      na domiar tego przeciwnicy robią dokładnie to, co MU by chciało:
      Liverpool masowo traci punkty, Newcastle(które moim zdaniem parę straci dość
      szybko, podobnie jak Aston Villa na początku sezonu) pokonało Leeds, które obok
      Arsenalu (który też stracił punkty) będzie (także moim zdaniem) najgroźniejszym
      rywalem w walce o tytuł
      już niedługo pogoń za najlepszymi w wykonaniu MU zamieni się w ucieczkę, której
      tempa dotrzymają nieliczni
      Arsenal (być może także Leeds a nawet Liverpool) będzie pewnie iść łeb w łeb
      przez większośc sezonu, ale do końca chyba nie wytrzyma i (znowu) będzie się
      musiał zadowolić drugim miejscem
      takie jest moje (baaaaardzo subiektywne, ale nie pozbawione prawdy) zdanie, z
      którym cała masa fanów Dudka się nie zgodzi, ale ich mam w .....
      Pzdr
      • Gość: dawidb Jestem z Tobą! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.02, 23:28
        Tak jest! MU's the best! Fani Manchesteru United - łączcie się! Stary to
        miło,że powypisywałeś takie fajne rzeczy o Manchesterze, bo jakoś trudno mi
        znaleźć kogoś kto by był za MU - zazwyczaj to kibicuje się L'poolowi ze
        względu na Dudka, albo Arsenalowi, czy też Chelsea. W sumie jest nas nie wielu.
        cześć
        • Gość: szcz A gdyby tak Newcastle IP: *.czes.gazeta.pl 11.02.02, 17:54
          Stawiam na MU lub Liverpool, ale w duchu bardzo bym
          chciał, żeby udało się Boby Robsonowi i Shearerowi z
          Newcalstle. To byłaby fajna sprawa: dwóch dziadków i
          prowincjonalna drużynka z kiepską kasą mają mistrza!
          • _figli_ Re: A gdyby tak Newcastle 15.02.02, 16:40
            No chyba jestes niepowazny mowiac, ze NU to prowincjonalna druzyna z kiepska
            kasa :)))). W tej chwili NU jest w 20 najbogatszych klubow i nic nie wskazuje
            aby ta dwudziestke opuscili..... raczej pierwsza dziesiatka bo ten rok jest
            udany.

Newcastle nie musi byc duzym miastem zeby miec 50000 widzow na kazdym meczu. A
            od MU sa lepsi tym, ze wiekszosc kibicow jest z Newcastle a nie z prowincji tak
            jak w MU, gdyz ludzie w Manchesterze kibicuja przewaznie City.

Pozdrawiam
    • groszek85 Liverpool i koniec. 12.02.02, 10:05
      Kto może wygrać jak nie liverpool przecież oni są naj.
      • dawidb Nie, MU jest naj... naj... naj...! 15.02.02, 13:20
        • _figli_ Z trzech obozow 15.02.02, 16:28
          Witam wszystkich

Podziele sie moimi refleksami, ciezko tutaj o obiektywizm w typowaniu mistrza
          Anglii a mowie to dlatego, ze mieszkam na dzielnicy z trzema bardzo dobrymi
          kumplami z ktorymi od 8 lat toczymy batalie slowna na temat druzyn MU, NU i
          Liverpool'u. Kazdy z nas ma naprawde setki argumentow ktore przemawiaja za
          swoja druzyna, ani chwili nie myslalem, ze MU stracilo szanse na tytul.

Po prostu dzieci Cantony wydoroslaly i wiedza juz jak radzic sobie w trudnych
          chwilach. Troszke mi nie odpowiada to ze Dudek nie gra w MU, ale coz :'(((.

Osobiscie nie postawil bym pieniedzy na zaden z zespolow...raczej powinnismy
          zerknac w biorytmy poszczegolnych pilkarzy decydujacych o losach druzyny :).

Moj i nie tylko obiektywny typ :

MU 34% NU 33% Liver..32%, inni 1%

pozdrawiam
          • Gość: dawidb re: Z 3 obozow IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.02, 20:05
            'figli' - jestem z tobą.
            MU's the best!!!
          • ochman Re: Z trzech obozow 03.04.02, 13:27
            _figli_ napisał(a):

> Moj i nie tylko obiektywny typ :
            >
            > MU 34% NU 33% Liver..32%, inni 1%

he, he
            ciekawe jak kibice Arsenalu, ktory prawdopodobnie
            (niestety) zdobedzie mistrzostwo Anglii, ustosunkowaliby
            sie do takiego "obiektywizmu"
    • Gość: wojtass6 Re: KTO ZOSTANIE MISTRZEM ANGLII? MANCHESTER UNITED!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.02, 20:21
      W tym sezozenie mistrzem bedzie Arsenal lub Liverpool.
    • Gość: Beata Re: KTO ZOSTANIE MISTRZEM ANGLII? MANCHESTER UNITED!!! IP: *.necik.pl 25.03.02, 22:05
      Mistrzem zostanie oczywiście Arsenal!!! Na pocieszenie - mam nadzieję, że Man
      Utd zawojuje Ligę Mistrzów :) A tak na marginesie - ten Ruud van Nistelrooy
      jest niesamowity... Pozdrawiam
    • Gość: iver Re: KTO ZOSTANIE MISTRZEM ANGLII? MANCHESTER UNITED!!! IP: *.bg.us.edu.pl 27.03.02, 10:34
      Only The Reds!!!!!!!!
      tylko chłopcy z anfield.....niech sobie mu odpocznie :)) liverpool czeka juz
      trochę na mistrzostwo...szkoda że nie zrobił tego w zeszłym sezonie.....byłoby
      to naprawde coś WIELKIEGO!!!! no ale cóż myśle że ten sezon wreszcie bedzie do
      nich należał jeżeli chodzi o mistrzostwo.....
      You never walk alone!!!!!
      pozdro dla wszystkich reds'ów
    • Gość: Adams Re: KTO ZOSTANIE MISTRZEM ANGLII? MANCHESTER UNITED!!! IP: *.leszno.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 11:47
      serce - Liverpool
      rozum - Arsenal
    • ochman ten 1% :-))) 02.05.02, 13:40
      Z trzech obozow
      Autor: _figli_@poczta.gazeta.pl
      Data: 15-02-2002 16:28
      Witam wszystkich

(...)

Osobiscie nie postawil bym pieniedzy na zaden z
      zespolow...raczej powinnismy zerknac w biorytmy
      poszczegolnych pilkarzy decydujacych o losach druzyny :).

Moj i nie tylko obiektywny typ :

MU 34% NU 33% Liver..32%, inni 1%
    • Gość: Brrrrr Re: KTO ZOSTANIE MISTRZEM ANGLII? MANCHESTER UNITED!!! IP: 128.241.245.* 11.05.02, 10:29
    • Gość: eire Re: KTO ZOSTANIE MISTRZEM ANGLII? MANCHESTER UNITED!!! IP: 193.120.126.* 17.05.02, 16:24
      dawidb napisał(a):

> Witam wszystkim portalowiczów. Jestem wielkim fanem Manchesteru United i
      > uważam, że to on wraz z Arsenalem i Liverpoolem stoczą batalię o mistrzostwo
      > Anglii. Co prawda może to niektórych nudzić, że MU ciągle zdobywa mistrzostwo
      > Anglii (7 wygranych sezonów z 10 sezonów Premier Leauge), ale to jest najlepsza
      >
      > drużyna na świecie (no może po Realu Madryt;). To jest mistrzowska drużyna,
      > która z Beckham'em, Scholes'em, Giggs'em i van Nistelrooy'em w składzie jest w
      > stanie pobić każdego.
      > Może trochę przesadzam, bo ten sezon jest zdecydowanie najgorszy w wykonaniu
      > Czerwonych Diabłów od powstania Premier Leauge, ale takie już jest życie
      > wielkiego fana MU...

szkoda ze wszyscy zapomnieli o Arsenale... najrowniejsza gra przez caly sezon i
      jak najbardziej zasluzona wygrana a MU na 3 miejscu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka