metka

(36 wyników)
  • Witam Poszukuję odzieży typu crm z metkami w woj:podkarpackim cena max za kilogram 50 zł
  • Witam .Poszukuję crim z metką cena do 50 zł za kilogram. Szukam stałego dostawcy!!!
  • Pilnie kupie angielski cream lub odz.z metkami tylko w woj.slaskim i okolice moze byc drogi towar,ale modny
  • posiadam do sprzedazy cream damski, dziecko oraz mix w klasie metki. towar naprawde bardzo ładny i na czasie. mozliwa dostawa do klienta bezposrednio z anglii. towar nie jest zwyklym towarem z sortowni gdzie zawsze w worek wklada sie cos co nie jest wartosciowe ale zawsze cos wazy za co klient placi. nasz towar to wybrane szt odziezy z sortowanego creamu i to daje nam wlasnie przewage nad konkurencja ktora kupuje cream na sortowniach. gwarantujemy stala jakosc oraz dbanie o klienta. do...
  • Witam poszukuje dostawcow outlet i cream metka (najlepiej dzieciecy ) jestem z gdanska wiec w gre wchodzi woj pomorskie i sasiednie mail to paulinabajda83@wp.pl
  • Witam posiadam w sprzedaży końcówki kolekcji NEXT z metkami w bardzo dobrej cenie.Odzież modna wiosenno-letnia. mój nr tel: 512-280-803
  • Polecamy CREAM METKĘ w opakowaniach 10 kg w cenie 57,00 - towar dla młodzieży i dorosłych w wersji wiosenno - letniej. Serdecznie Zapraszamy! www.textiltrade.eu 58/532-04-71
  • POLECAMY MIXY ANGIELSKIEGO EXTRA CREMU Z METKAMI MIX DAMSKI, MIX MŁODZIEŻOWY, MIX MESKI, MIX DZIECI 90% METEK KURTKI,FUTERKA,KOŻUSZKI, POLARY, DEMI WŁOCŁAWEK UL. DZIEWIŃSKA 9 D www.demisort.pl 0604-803-604
  • Witam. Mam możliwośc sprowadzania odzieży super cream metka dziecko (70 % rzeczy z metkami, 30 bez) Hurtowo mialbym możliwośc sprzedazy za około 55 zł/kg brutto w tym wysyłka za darmo na całą Polske. Odziez prosto z anglii. I tu moje pytanie czy jest sens sprowadzac ?? czy znajdą sie chętni na zakup po takiej cenie ?? Prsze mi doradzic.
  • poszukje dostawców odzieży używanej firmowej/ najlepiej z metkami ciuchy firmowe w bardzo dobrej jakości znanych firm. damskie i męskie. jezeli. czekam na oferty. pozdrawiam, ania
  • Witam mam do zaoferowania odziez nowa z metkami w ktorej w sklad wchodza: czapki z daszkiem kapelusiki jeansowe dziewczece poncza damskie poncza dziewczece cena za kilogram 20zl. moge poslac zdjecia na meila.
  • Witam! Mam do zaoferowania odzież dziecięcą " wiosna-lato-jesień-zima" pakowaną po 10 kg w cenie 56 zł netto. Odzież jest bardzo ładna i " na czasie". Polecamy! Mozliwość wysłania zdjęć na maila. Miłocin 181 Zaczernie 601-462-038 hurtownia.rze@prokonto.pl
  • NOWE z metkami 9 zł/kg. Wiosna-lato z Danii. Informacje na maila.
  • Witam, posiadam do sprzedania nową odzież markową m.in firm Vero Moda, Blend, Orsay, Tally Weijl, Blend of America, Blend She, Jack & Jones itp Ubrania tych renomowanych firm sprzedają się na aukcjach bardzo dobrze, z pewnością nie bedziecie mieli Państwo problemów ze zbyciem W ofercie znajdują się same super modne rzeczy zarówno damskie jak i męskie : bluzy, sukienki, żakiety, spodnie, spodenki, t-shirty itp Są to rzeczy lekkie, dlatego tez nalezy przyjąć iż na 1 kg wchodzi...
  • poszukuję naprawdę dobrego creamu damskiego i dziecięcego-w okolicach trójmiasta, a także taniej nowej odzieżynp. z Chin itp. asiahagen@wp.pl
  • Witam, Poszukuję namiarów na bezpośrednie miejsca za granicą skad mogę zamówić towar nowy z metkami tylko i wyłącznie znanych firm tj. Next, Zara, Vila, Mexx i wiele innych. Nie chcę pośredników tylko potrzebuję kontaktu telefonicznego, strony internetowej.. zeby przywieźć towar z zagranicy. Może to być Anglia, Niemcy, Dania, czy Holandia. Czy ktoś może mi pomóc w tej kwestii. Proszę o propozycje na mój adres e-mail: rencom@tlen.pl. Za pomoc przy szukaniu kontaktów i załatwianiu spr...
  • Witam posiadamy w sprzedazy końcówki kolekcji znanych marek : NEXT, Kookai, Vero Moda, Villa, dziecięce Villa chap, blend mix,Jeniffer, XXl ZIZZY, OBUWIE NEXT, i inne. kontakt tel. 085 652 0304 BIAŁYSTOK
  • Witam od miesiąca listopada w Lublinie otwieram sklep z odzieżą i szukam bardzo dobrego towaru. Ponieważ moim założeniem jest mieć sklep na zasadzie butiku a nie zwykły ciuchland szukam ubrań z metkami, końcówek oraz pierwszy sort , mix w dobrym gatunku. Proszę o poważne oferty na maila gosiabarw@o2.pl , na wszyskie odpowiem Pozdrawiam serdecznie.
  • imitzk,vila ,vero Moda, Sisters point itd kont spzych@wp.pl
  • Witam za kilka tyg otwieram swój SH z ubrankami dziecięcymi. Szukam tylko towaru najlepszej jakości, najlepiej z okolic Warszawy. Proszę o oferty hurtowni na adres: galeria.mis@gmail.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się