textil-trade-tczew 21.06.10, 15:36 Polecamy CREAM METKĘ w opakowaniach 10 kg w cenie 57,00 - towar dla młodzieży i dorosłych w wersji wiosenno - letniej. Serdecznie Zapraszamy! www.textiltrade.eu 58/532-04-71 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
secondhand222 Re: CREAM METKA 21.06.10, 21:16 A potem ludzie dziwią się ,że w waszym niesorcie nie ma ciuchów z metkami.Niech sobie kupią cream, a nie -wydziwiają.Prawda? Odpowiedz Link
beatag25 Re: CREAM METKA 22.06.10, 09:26 Textil-trade najgorsza hurtownia z jaka w życiu miałam doczynienia! nie kupujcie tam nic! ostrzegam wszystkich, tak babcinych ciuchów jeszcze nie widziałam! oczywiście PANI zachwalała jak szalona odradzajac nam inne niesirty( bo rzekomo "podobno nie wie co jej tam przyjechalo") Wie,wie doskonale,przeciez nie sprzeda czegos z czego mozna wybrac cremik! Odpowiedz Link
annakorba Re: CREAM METKA 22.06.10, 09:53 Nie polecam, towar nie wart nawet 20 zl. Do workow wlozone ciezkie rzeczy, do tego nie wszystkie modne, z niesortu z innej hurtowni wybieram wiecej niz od nich z super cremow. A niesortu wiecej tam nie kupie, bo jeszcze nigdzie nie trafilam w pelne wory pojedynczych skarpet i butow, pelno mokrych szmat. Szkoda slow. Odpowiedz Link
grazynka3101 Re: CREAM METKA 24.06.10, 13:20 Jeśli ktos z Was przy obecnym czasie oczekuje balota Crmu (w niesorcie) to chyba nie wie co robi! Jakosć towaru, ogólnie praktycznie każdego spadla w dół, więc chyba tylko naiwny wierzy że w niesorcie za ok. 6 zł będzie super towar. Są osoby które bardzo dobrze wychodzą na tym towarze, ale znajdą sie i tacy jak Wy, najlepiej kupić za 5 zł/ kg i oczekiwać super modnego i ładnego towaru. I mówicie tak jak moi klienci "ładną, na czasie rzecz chcę kupić za 3 zł i przy kasie jeszcze utargować 1 zł lub chociaż 50 gr". Jesteście tacy sami, a do tego jeszcze oczerniacie innych. Nie wierze, że w ich niesorcie były "pełne wory pojedyńczych skarpet i butow, pełno mokrych szmat" bo to poprostu nie możliwe, mokre rzeczy odliczają. Aha i jeszcze jedno, annakorba, co kupowałaś że "do workow wlozone ciezkie rzeczy, do tego nie wszystkie modne"? Może najpierw przed pisaniem postu zastanowisz się w jakich cenach chcesz i kupujesz towar, a potem wygłaszaj swoje poglady. Ja jestem zadowoloną klientką tej hurtowni, różnie bywa z towarem raz lepszy raz gorszy, ale na pewno nie jest tak jak piszecie. Pozdrawiam Złośliwych... Odpowiedz Link
matikgdansk Re: CREAM METKA 24.06.10, 17:58 Grażynka przestań reklamować samą siebie i sie nie osmieszaj Odpowiedz Link
matikgdansk Re: CREAM METKA 24.06.10, 18:00 Aha i jesli uwazasz ze w oryginalnym niesorcie jest malo kremu to przestanie go wyciagacc z workow to zacznie go byc tyle ile powinno. Tez kupowalam towar u was i dobrze, ze przestalem. Ale ciesze sie ze macie nadal wielu klientow. Odpowiedz Link
matikgdansk Re: CREAM METKA 24.06.10, 18:01 Cos nie dodalo mojego postu - Grazynka - przestan reklamowac sama siebie. Pozdrawiam mila obsluge, bo to chyba tylko atut tej hurtowni Odpowiedz Link
annakorba Re: CREAM METKA 25.06.10, 09:04 Szczerze to nie bede znizac sie Grazynko do twojego poziomu, bo Twoja wypowiedz jest wystarczajacym podsumowaniem dzialalnosci Panstwa firmy. Mokre odliczaja? Nie pomylilas przypadkiem hurtowni? A co do niesortu za 6 zl to dawno takiego nie kupowalam, bo w wiekszosci hurtowni oryginalny towar kosztuje przeszlo 7 zl. I owszem, sa jeszcze hurtownie, gdzie mozna kupic towar oryginalny, ktory ma crem, ma metke, 1 gatunek, 2 i occzywiscie odpad. Szkoda, ze w Waszym tego nie ma, bo macie bardzo dobra reklame i na pewno utrzymalibyscie klientow. Ale widac polityka firmy jest inna - sprzedac i do widzenia. I Grazynko nie oburzaj sie tak, czasem trzeba przyjac krytyke - a ze prawda w oczy kole - to coz, zachowaj troche dystansu. Odpowiedz Link